Rendőrségi helyszínelők érkeztek hétfő este Várpalotára, az egyik társasházba. Helyszíni információk szerint egy kisgyermekkel történhetett tragédia. Nem sokkal később a bűnügyi helyszínelők is megérkeztek. 

Rendőrök lepték el Várpalota egyik utcáját

Rendőrök és mentők lépték el az egyik várpalotai lépcsőházat hétfőn este. A helyszínen egy mentőautó, több rendőrautó és egy ügyeletes orvosi kocsi áll – írja a deltahirek.hu. 

Tragédia történt

A helyiek úgy tudják egy kisgyerekkel történhetett tragédia, de egyelőre csak találgatják mi történt. A hírportál megkereste a rendőrséget az esettel kapcsolatban, akik későbbre ígértek választ. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elment a mentő

Helyszíni információk szerint fél 8 után nem sokkal újabb rendőrautó és nyomozók érkeztek a helyszínre. A mentő üresen ment el. nyolc óra után pedig  fehér helyszínelő ruhába öltözött rendőrök mennek be a lépcsőházba. 

Rendőrök a helyszínen

Forrás: deltahitek.hu

Újabb nyomozók a helyszínen

Ezután a rendőrök az épületet szalaggal lezárták. Veszprémből pedig újabb bűnügyi technikusok és a megyei főkapitányság vezetője is a helyszínre érkezett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy ötéves gyermek az áldozat

Az egyik helyi lakos a Facebookon azt írja, egy ötéves gyermeket fojtottak meg. Egyelőre több részlet még nem derült ki a tragédiáról.

Balhés család

Egy másik környéken élő pedig azt írja, hogy abban a házban, ahol a tragédia történt, él egy család, ahol a szülők szinte állandó jelleggel veszekednek. A környékbeliek azt feltételezik, hogy náluk történhetett a szörnyűség.

Kiemelt kép: ebben a házban történt a tragédia – Forrás: deltahitek.hu