Kizuhant a negyedik emeletről szombat este a balassagyarmati Madách-ligetben egy húszas éveiben járó nő, akit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

Kiesett a negyedik emeletről

A rendőrségre április 16-án, a kora esti órákban érkezett bejelentés, miszerint egy balassagyarmati épület negyedik emeletéről egy húszas éveiben járó nő kiesett, amelynek következtében súlyosan megsérült.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Veszekedést hallottak a szomszédok

A drámai zuhanás előtt a környékbeliek hatalmas veszekedést hallottak. Az esetet a vele egy helyiségben tartózkodó személy valószínűleg látta, mégsem nyújtott tőle elvárható segítséget – értesültek a helyszínelés során a kiérkező rendőrök.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Több mentő is érkezett

A helyszínre a rendőrségen kívül több mentőegységet is riasztottak – tájékoztatta a nool.hu-t Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Eljárást indítottak

A rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása vétség gyanúja miatt folytatott eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. Részletes információt a rendőrség csak a vizsgálat lezárulta után ad ki a rendőrség.

Életveszélyesen megsérült a nő

Az eset következtében egy fiatal nő súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett. Ellátását követően kórházba szállítottuk – közölte Anger Cintia, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője.

Érettségit ünnepelték

2020. májusában az érettségit ünnepelték a 18 éves fiatalok Budapeten, az egyik 1. kerületi társasházban. A lakók hajnali 2-kor sikítozásra lettek figyelmesek, majd arra, hogy többen gyorsan elindulnak lefelé a lépcsőn az utcára.

A 2. emeletről esett ki

A 17 éves fiú a 2. emeletről, az ablakból zuhant ki. A lenti kisbolt alkalmazottja egy puffanást hallott, kirohant az üzletből és meglátta a járdán fekvő eszméletlen fiatalt és azonnal hívta a mentőket.

Meghalt a fiú

A fiút a helyszínen újraélesztették, de válságos állapotban szállították az egyik fővárosi kórházba. Az orvosok mindent megtettek, hogy megmentsék, de sajnos a fiatal diák elhunyt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet

Rejtélyes gyermekgyilkosság Körmenden, kegyetlenül elbántak a 11 éves kislánnyal, máig nem biztos, hogy a valódi tettes került börtönbe

Kiemelt kép: illusztráció