Fának csapódott egy autó az M5-ös autópályán húsvét hajnalban. A sofőr a helyszínen meghalt. Nagypénteken egy 59 éves férfi halt meg szintén az M5-ös autópályán.

Lesodródott az útról

Egyelőre tisztázatlan okból lesodródott az útról és egy út menti fának csapódott 2022. április 17-én 5 óra 55 perc körül egy személygépkocsi az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalának 42. kilométerszelvényében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt a 34 éves férfi

Az Újhartyán térségében történt közúti közlekedési baleset következtében a jármű sofőrje, egy 34 éves férfi a helyszínen életét vesztette.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lezárták az egyik sávot

Az érintett útszakaszon a rendőrök a külső sávot lezárták. A rendőrök a helyszínelés és a mentési munkálatok előrehaladtával fokozatosan teszik majd szabaddá a lezárt útszakaszt.

Ennyi maradt az autóból

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Halálos baleset Nagypénteken

Nagypénteken szintén halálos baleset történt az M5-ös autópályán. Akkor egy álló járműbe rohant bele egy sofőr Kakucs térségében.

Álló autóba rohant az M5-ösön egy autós

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Meghalt a sofőr

A mentősök hiába küzdöttek a férfi életéért, a helyszínen belehalt elszenvedett sérüléseibe. Az álló járműben utazók közül hárman, könnyebb és súlyos sérülést is szenvedtek, őket a mentősök kórházba vitték.

A baleset után a gyerekjátékok a földön hevertek

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Két gyermek sérült

Az áldozat egy 59 éves férfi, a sérültek közül pedig két gyerek sérült meg, őket vitték kórházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a vasárnap hajnali balesetről – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán