Sokan próbálták kitalálni, ki lehet az a híresség, akit a rendőrök drogkereskedelemmel vádolnak. Most fény derült a személyére.

Hétfőn vitték el otthonából

A ValóVilág egyik évadának döntősét november 7-én hétfőn vitték el otthonából a hatóságok. A hírességet azzal gyanúsítják, hogy kábítószerrel kereskedett. Kiderült, hogy ki volt az. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lehullt a lepel a titokról

A Blikk kiderítette, hogy Dobos Hunor, azaz a ValóVilág kilencedik szériájának versenyzőjéről van szó. A hírt megerősítették VV Hunor ismerősei is. A lapnak úgy nyilatkozott egy ismert személyiség, hogy eddig csak pletykákat hallott róla, de nem hitte el azokat.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hirtelen költekezésbe kezdett

A lap egyik informátora azt mondta, Hunor mindig is igényes volt. Az utóbbi időben azonban felfigyelt arra, hogy egyre több márkás holmit vásárolt. Új autót is vett, és nem igazán tudta hova tenni, hogy miből vásárolta ezeket.

Ezek is érdekelhetnek!

Megszaporodott a drogbotrányok száma mostanság

Nemrég arról számoltunk be, hogy Herczeg Zoltánt letartóztatták, mert nagy mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak a lakásán. Erre október 21-én került sor. A divattervezőt azóta is fogva tartják.

Egy ismert magyar énekesnő is bajba került

Október végén a mentők szállítottak el a fővárosi lakásából egy énekesnőt. Erősen kábult állapotban volt, kórházi ellátásra szorult. A hírek szerint önmagában is kárt tett.

A rendőrök is kimentek a helyszínre

Az angyalföldi lakásban a rendőrök csekély mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak. Egy szemtanú felismerte az énekesnőt, amikor beszállították. A nevét ugyanakkor nem hozták még nyilvánosságra.

Azóta is megy a találgatás

Személyiségi jogok miatt nem hozták még nyilvánosságra az énekesnő nevét. A Blikk úgy tudja, hogy a híresség vérében nem csak kábítószert, de alkoholt és erős nyugtatót is találtak.

Akár életét is veszthette volna

Benzodiazepin hatóanyagú nyugtatót szedett, ami magában is veszélyes tud lenni. Az ilyen szer alkohollal vegyítve komoly károkat okozhat az emberi szervezetben. Egy addiktológus azt állítja, ez a kombináció rendkívül komoly kockázatot jelentett az életére.

A szomszédai közül van, aki menekülne

Az ismert énekesnő szomszédai közül volt, aki azt mondta a Borsnak, hogy elege van a folyamatos hangoskodásból. Sokszor hangosan szól a zene, és a bulik is nyugtalanítják a lakókat.

Elköltöznének, de nem olyan egyszerű

Van, aki már a költözködésen gondolkodik. Ugyanakkor az, ha van a házban egy hangoskodó személy, csökkenti az ingatlan értékét, és rontja az eladás esélyeit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív