Tetejére borulva állt meg egy autó a 4814-es úton történt balesetben február 21-én. Mint kiderült, az autót egy nő vezette, aki egy kanyarban kicsúszott az autójával és letért az útról.

Balesetet szenvedett

A rendőrségi információk szerint egy nő közlekedett az autójával a 4814-es úton 2021. február 21-én 10 óra körül. A sofőr Létavértes irányából Bánk felé haladt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Innen tartott Bánk felé

Kicsúszott

Miközben haladt az autójával, a nő egy kanyarban megcsúszott a járművével, lehaladt az úttestről és felborult. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a közlekedési balesetben a jármű vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett.

Mutatjuk a tetejére borult autót

Súlyos károk keletkeztek az autóban

Fontos a szabályos közlekedés

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság arra hívta fel a figyelmet a rendőrség hivatalos oldalán, hogy épp a járművezetők tehetnek a legtöbbet a balesetek elkerüléséért. Figyelmeztettek, hogy mindig türelmesen, toleránsan és szabálykövetően közlekedjenek az autósok. A tetejére borult autó ügyében a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

Nemrég Vitray Tamás szenvedett balesetet

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál számolt be róla, elsők között, hogy február 16-án, délelőtt autóbalesetet szenvedett Vitray Tamás. Az egykori tévés teljesen szabálytalanul akart áthajtani az Andrássy úthoz érve a főúton, eközben viszont egy másik autós érkezett a belső sávban. A hölgy által vezetett autó pont akkor ért oda, amikor a szabálytalanul ráforduló Vitray is, így lendületből belecsapódott az autóba.

Kórházba vitték

Vitray Tamást a csúnya balesete után kórházba vitték, ahonnan a kivizsgálást követően pár óra múlva haza is engedték. A tévés legenda azt mondta, minden eredménye jó lett, azonban voltak fájdalmai a baleset után.

58 éve van jogosítványa

A legendás tévés azt is elárulta, hogy nem gondolt arra, hogy többé nem ülne volán mögé, elvégre ötvennyolc éve van vezetői engedélye. A baleset után Vitray beszélt a másik autó sofőrjével is, és mindketten örültek, hogy senkinek sem esett bántódása. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A tetejére borult autó – Forrás: Police.hu