Nincs teljesen jól keddi balesete után Vitray Tamás. Bár a vizsgálatok azt állapították meg, hogy nincs sérülése, de az egykori tévésnek ennek ellenére vannak fájdalmai. Idősebb fiát sokkalta a baleset, amikor az interneten meglátta a fotókat.

Vitray Tamás balesete

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál számolt be róla, hogy kedd délelőtt autóbalesetet szenvedett Vitray Tamás. Az egykori tévés az Andrássy úthoz érve teljesen szabálytalanul át akart hajtani a főúton, a záróvonal ellenére, a Hősök tere felől, a belső sávban viszont éppen akkor ért oda egy hölgy által vezetett Audi, amely vélhetően még a Kodály köröndnél zöldet kapott, így lendületből belecsapódott a Volvoba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kórházba vitték

Vitray Tamást kivizsgálás miatt kórházba szállították, ahonnan pár óra múlva ki is engedték. A tévés legenda elárulta, hogy bár minden vizsgálati eredménye jó, s alapvetően jól érzi magát, azért a karambol miatt akadnak fájdalmai.

A helyszínen készült felvétel

A másik autó is csúnyán összetört – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

A bordái környékén érez még fájdalmat

„Itt-ott, legfőképpen a bordáim környékén fáj, ahol a biztonsági öv jó erősen megszorongatott. Nagy volt az ütközés, mert a másik autó fékezés nélkül jött belém, de én meg szabályt szegtem, úgyhogy ez a baleset létrejött. A vizsgálat majd megmondja az igazat, de a lényeg, hogy velem együtt, a másik autó sofőrje is távozhatott pár órán belül a kórházból” – mondta a Borsnak Vitray Tamás

A baleset után beszélt az Audi sofőrjével

A baleset helyszínén, az intézkedések közepette a tévés beszélgetett az Audit vezető hölggyel. „Barátságosan társalogtunk, együttműködtünk mindenben, és nagyon örültünk, hogy a csattanás után egyikünknél sem állapítottak meg személyi sérülést”.

Péter fia sietett édesapjához

A televíziós segítségére kisebbik fia, Péter sietett, idősebb fia a távolból adott hálát az égnek, hogy nem lett nagyobb baj. Ifjabb Vitray Tamás munka közben tudta meg, hogy édesapja autóbalesetet szenvedett.

Az interneten látta a baleset fotóit

„A karambol képeit egy internetes portálon láttam, senkinek nem kívánom ezt az érzést, szörnyen megrázó. Csoda, hogy abból a két összetört autóból két ép ember szállt ki. Örülök, és hálás vagyok az égnek, hogy édesapám és a másik autó sofőrje is jól van” – mondta ifjabb Vitray Tamás.

Az Audi gyorsan hajthatott

A balesetet még szakemberek vizsgálják, továbbra is szabálysértési eljárás keretében, ám mind a riporter helyszínen beismert vétke, mind az Audi közlekedési sebessége, a szemtanúk szerint a sofőr igen gyorsan hajtott, még felvethet kérdéseket.

Pénzbírságot kaphat

Mivel nem történt személyi sérülés, ilyen esetekben szabálysértésként kezelik a hasonló ügyeket. A legvalószínűbb büntetés a pénzbírság, de minden ügy egyedi. A vizsgálat során kiderülhet, hogy a másik autó a hibás, illetve, hogy ő is hibás – mondta a Borsnak Pausz Ferenc, közlekedésbiztonsági szakértő. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/Gombkötő Krisztián