Eltűnés miatt keresi a rendőrség Bencsics Patrik Bencét. A 32 éves férfi mosonmagyaróvári otthonából egy fehér Opel Astra sport autóval július 3-án reggel ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem ad magáról telefonja kikapcsolt állapotban van.

Zavart a viselkedése 

Az Eltűnt Személyek Keresése Facebook oldal posztja szerint Patrik eltűnése napján zavartan viselkedett a paranoid skizofrénia tüneteit mutatta. Patrik eltűnése napján zavartan viselkedett a paranoid skrizofénia tüneteit muttatta. Kényszerképzetei vannak emiatt az emberek elől menekülhet és a szuicid hajlam sem zárható ki.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Őt keresi a rendőrség is

Félreeső helyeken bujkálhat 

„Utoljára Abda felé vette fel egy Véda kamera de azóta nincs hír róla, elképzelhető hogy az óvári települések külterületén félreeső helyen bányák környékén parkol autójával, nagyon fontos vagy őt vagy autóját mielőbb megtalálni, ha bárki felismerné őt vagy autóját azonnal értesítsék a rendőrséget vagy édesanyját Szekeres Szerénát a 06 30 520 1036-os telefonszámon”.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Személyleírása 

Patrik 174 cm magas vékony testalkatú, rövid barna hajú, szakállas, nyaktól lefelé szinte a teljes testét tetoválás fedi. A rendőrség is elrendelte körözését.

Itt lehet jelenteni 

A rendőrség azt kéri, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. vagy az ingyenesen  hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: Bencsik Patrik Bence – Forrás: police.hu