Újabb részletek kerültek ki az Árpád hídi ámokfutóról. A 43 éves férfi kálváriája a múlt pénteken kezdődött, amikor a Balatonon lévő büféjében rendezett botrányos jeleneteket. Azóta az események borzalmas véget értek, és az Árpád hídi ámokfutása miatt két ember halt meg, illetve ő is életét vesztette. 

Pultosokat keresett

B. Roland néhány nappal ezelőtti álláshirdetést adott fel, amelyben pultos munkatársakat keresett balatoni büféjébe – írja a Blikk. A bejegyzéshez néhány beszédes hozzászólás érkezett. Ebben a kábítószer-használatára tesznek utalást, illetve arra, hogy az előző hölgy pultos kollégáit molesztálta.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Rárontott az alkalmazottakra

“Roland 14 év után azért jött haza a nyári szezonra, hogy a Balatonon üzemeltessen egy kis büfét. Ahogy kezdett bejönni a jó idő, hozott két pultos lányt, majd amikor elfogyott a kábítószere, az egyiket villával kergette el, a másikat pedig meg akarta erőszakolni. Emiatt a konyhás kollégájával is csúnyán összevesztek” – mesélte a Blikknek az ügyet jól ismerő, helyi forrásunk.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Összetörte az autóját 

“Roland ezután elindult, hogy szerezzen magának új pultos lányokat, de a kocsiját összetörte. Aztán a barátja intézett neki egy bérautót, amivel felment a fővárosba. Sajnos, drog hatása alatt mindig szörnyen kivetkőzött magából és emberhez méltatlanul viselkedett” –mondta az Árpád hídi ámokfutó ismerőse. 

Ebben az autóban utazott a két fiatal, aki szörnyethalt

Forrás: katasztrófavédelem.hu

Szintetikus drogot fogyasztott 

A lap úgy tudja, a férfi szintetikus, „gyorsító” hatású drogot fogyasztott előszeretettel, a tervei szerint pedig szeptemberben visszament volna külföldre. Az itthon tartózkodása alatt a büféje tetőterében kialakított lakásban húzta meg magát.

Hárman haltak meg 

Amint arról korábban is beszámoltunk, szerda reggel a 3. kerületben vitték be a 43 éves férfit a rendőrök, akiknek elismerte, hogy kábítószert fogyasztott. Végül délután kiengedték, este pedig ellopott egy taxit, amellyel szembe a forgalommal hajtott fel a Árpád hídra. Itt ütközött egy Suzukival, amelynek utasai meghaltak. Majd egy taxi is részese lett a balesetnek, az autóban ülő 4 személy súlyosan sérült. Az ámokfutásba B. Roland is belehalt.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán