Ahogyan arról beszámoltunk, szerda késő este egy ámokfutó két ember halálát okozta az Árpád hídon, a balesetben a vétkes sofőr is meghalt. A férfi, miután feltehetősen drogos állapotban ellopott egy taxit, összeütközött egy szürke Hyundai-jal. Az első baleset során anyagi károk keletkeztek, a férfi ekkor elhajtott a helyszínről.

43 éves volt a sofőr

Ezután az Árpád híd pesti  irányába tartva a férfi újabb két autóval ütközött: egy szürke Suzukival és egy másik taxival. Újabb részleteket tudott meg a Blikk a szörnyű horrorbalesetről, ami tegnap este történt az Árpád hídon. A tragédia okozója egy egyedül élő 43 éves férfi, B. Roland.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Szeretett bulizni 

Közösségi oldala alapján nem vetette meg a bulizást, imádott horgászni, és kissé gyökértelen életet élt: gyakran váltott munkahelyet, dolgozott külföldön is. A Blikk úgy tudja, hogy a férfi jelenleg egy vidéki településen élt, ahol vendéglátósként dolgozott. A lapnak sikerült elérni egyik közeli hozzátartozóját is, aki mesélt az életéről és a döntéseiről.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Állítólag szerethető ember volt 

„A testvérem nagyon szerette a családját, akin tudott, segített. Szerethető ember volt… Saját családja nem volt, csak mi, testvérei voltunk neki” – válaszolta szűkszavúan a portál megkeresésére a férfi húga. Amikor szóba hozták, hogy a rendőrség szerint drog miatt állították elő Budapesten, közölte, hogy többet nem szeretne mondani. Legalábbis addig, amíg a nyomozás folyamatban van.

Drogos volt a balesetet okozó férfi

A rendőrség ma sajtótájékoztatót tartott. Csécsi Soma, a BRFK szóvivője elmondta, hogy a baleset napjának reggelén, szerdán 5 óra után kaptak bejelentést a 3. kerületből egy zavartan viselkedő férfiről, akinél kábítószergyanús anyagot találtak, és a gyorsteszt kimutatta a drogfogyasztást.

Elengedték a rendőrök, utána okozott balesetet

A szóvivő arról is beszélt, hogy a férfi beismerte, hogy drogot fogyasztott, s nem tett panaszt a gyanúsítás ellen, illetve vallomást sem  tett. Őrizetbe azonban nem vették, mert a rendőrség szerint ennek nem álltak fenn a feltételei. Később ez a férfi okozta a két ember halálával járó tragédiát, a balesetnek ő maga a 3. áldozata.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: katasztrofavedelem.hu