Amint azt a Kékvillogó is megírta egy 11 éves lány 2022. szeptember 28-án a tanítási idő után 15 óra körül egy józsefvárosi általános iskolából ismeretlen helyre távozott, a rendőrök nagy erőkkel keresték, végül egy másik általános iskolában találtak rá.

Előkerült

A police.hu friss közlése szerint épségben előkerült a 8. kerületből eltűnt 11 éves kislány. Két másik, szintén a fővárosból szökött gyerekkel volt, és egy Pest megyei község iskolájában garázdálkodtak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Édesanyja jelentette be

Egy 11 éves kislány eltűnése miatt adott ki felhívást a Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság 2022. szeptember 29-én reggel, miután az édesanya hajnalban bejelentette, hogy a gyerek előző nap nem ment haza iskola után.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Két másik gyerekkel szökött meg

A rendőrök végül Tápióságon találták meg délelőtt egy bejelentést követően – két másik otthonról szökött gyerek társaságában.

Garázdálkodtak

A rendőrség szeptember 29-én reggel arról kapott bejelentést, hogy a tápiósági általános iskolában három, nem oda járó gyerek hangoskodott, rugdosta az ajtókat, lökdöste a diákokat és felborított néhány virágtartót.

Értesítették a szülőket

A rendőrök az iskola közelében, az utcán találták meg a bejelentésben szereplő 16 éves fiút és a 11, illetve 12 éves lányokat. Adataik ellenőrzésekor kiderült, hogy eltűnés miatt keresik őket, mert szüleik engedélye nélkül jöttek el Budapestről. Azt mondták, hogy egyikük testvérét keresték a tápiósági iskolában. A rendőrök értesítették a gyerekek szüleit.

Egy brit nőt még mindig keresnek

Ahogy azt portálunk is megírta a fővárosból a minap eltűnt egy 30 éves brit nő is, akit a rendőrség honlapja szerint még mindig keresnek.

Személyleírása

Bartram Christina Frances körülbelül 165 centiméter magas, átlagos testalkatú. Barna haja hosszú, göndör, a szeme kék. Bal szeme mellett piercinget hord, jobb csuklója és bal alkarja tetovált. Eltűnésekor sárga tornacipőt, fekete mintás hosszú zoknit, hálós harisnyát, fekete, csípőig érő kabátot, sárgás-zöld pólót és rózsaszín, szőrös kalapot viselt. 

Fotója

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 7. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a 30 éves nő tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

Budapesten veszett nyoma egy 30 éves brit nőnek, egy 11 éves kislány után is kutatnak a rendőrök – fotók

Kiemelt kép: Illusztráció