Amint azt a Kékvillogó is megírta a közelmúltban eltűnt Budapesten egy fiatal lány és egy idős bácsi, valamint egy gödöllői kislányt is kerestek a rendőrök, a hatóság friss tájékoztatása szerint pedig most egy 30 éves brit nőnek, továbbá egy 11 éves kislánynak veszett nyoma.

11 éves

A rendőrség közleménye szerint a józsefvárosi rendőrök most is nagy erőkkel keresik a 11 éves Máté Dzsesszikát, aki Józsefvárosból tűnt el.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az iskolából távozott

A 11 éves lány 2022. szeptember 28-án a tanítási idő után 15 óra körül egy józsefvárosi általános iskolából ismeretlen helyre távozott; a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Személyleírása

Máté Dzsesszika körülbelül 150 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja és szeme barna. Eltűnésekor fekete pólót, hosszú fekete ruhát és fekete cipőt viselt. 

Fotón a kislány

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Máté Dzsesszika tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Egy brit nő is eltűnt

A budapesti rendőrök jelenleg is keresik Bartram Christina Frances brit állampolgárt, olvasható a police.hu oldalán. Mint írják a A 30 éves nő 2022. szeptember 28-án a hajnali órákban a 7. kerületből ismeretlen helyre távozott; a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik.

Személyleírása

Bartram Christina Frances körülbelül 165 centiméter magas, átlagos testalkatú. Barna haja hosszú, göndör, a szeme kék. Bal szeme mellett piercinget hord, jobb csuklója és bal alkarja tetovált. Eltűnésekor sárga tornacipőt, fekete mintás hosszú zoknit, hálós harisnyát, fekete, csípőig érő kabátot, sárgás-zöld pólót és rózsaszín, szőrös kalapot viselt. 

Fotója

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 7. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a 30 éves nő tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu