Adománygyűjtést szervez a Magyar Közút, a tragikus balesetben elhunyt kollégájuk családjának lenne szükség segítségre. Imre feleségét és két kisgyerekét hagyta hátra

Fatális véletlenek sorozata

A Kékvillogó.hu is beszámolt arról, hogy Horváth Imre február 13-án, hétfő reggel szenvedett súlyos közúti balesetet.  A 76-os főúton egy vele szemben közlekedő autós elütött egy szarvast, ami az ütközés során átrepült a szemközti sávba, éppen ott, ahol haladt a mérnökségi autóval. Az ütközés elkerülhetetlen volt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

 Súlyos fejsérülések

Az ütközés olyan erejű volt, hogy a Volkswagen szélvédője, illetve a teteje is megsemmisült. A Magyar Közút gépkocsiját vezető férfit komoly sérülésekkel vitte kórházba a mentő.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Válságos állapotban

A 36 éves Imre életveszélyes fejsérüléssel került a szombathelyi kórházba. Azonnal megoperálták, de válságos állapotban volt. Felesége és két kisgyermeke várta haza.

Megszólalt az apósa

A féri egy Vas vármegyei kistelepülésen élt a családjával, a fodrászként dolgozó felesége teljesen összeomlott a hír hallattán. Imre apósa a Blikknek elmondta, veje nagyon rossz állapotban van, az orvosok nem igen bíznak a felépülésében.

„Óriási a baj”

„Már csak a csoda segíthet, hogy Imre túlélje. Óriási a baj, az operáció után a daganat nagysága miatt össze sem tudták varrni a fején a sebet. Kómában fekszik, a lányom fogja a kezét, de nem reagál semmire” – mondta akkor a férfi.

Több ezren szorítottak érte

 Több ezren szorítottak felgyógyulásáért, de február 24-én reggel megpihent. Imre 2018-ban csatlakozott körmendi mérnökséghez. Ambiciózus volt, érdekelte a technika, egyik munkagép kezelése sem állt tőle távol

Szerettek vele dolgozni

Imre rendkívül hasznos tagja volt társaságnak. Munkatársai csak Juniornak becézték, akivel nagyon szerettek dolgozni.

Segít a Közút

A  Magyar Közút Nonpfrofit Zrt azt írja, az elhunyt kollégát saját halottjának tekinti és minden rendelkezésünkre álló lehetőséget kihasználva igyekszik  a családot segíteni.

Várják a felajánlásokat

A férfi tragikus halálával nehéz körülmények közé került a családja, ezért kérik, ha van lehetősége bárkinek segíteni, akkor a következő számlaszámra várják a felajánlásokat: Csonka Bernadett, OTP 11773470-01421361. A közleménybe kérjük beírni: adomány. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: Zala Vármegyei Katasztrófavédelem