Halálra gázolt egy teherautó egy gyalogost Pécs nyugati városrészében kedden reggel. Az eset kapcsán Pécs polgármestere is közleményt adott ki, amely szerint egy városi kukásautó volt a baleset részese.

Tragédia Uránvárosban

A rendőrség közleménye szerint a baleset során egy tehergépjármű közlekedett a pécsi Uránvárosban, amikor elütött egy gyalogost. A balesetet elszenvedő nő a helyszínen meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Önkormányzati teherautó gázolt

Péterffy Attila, Pécs polgármestere közleményben jelezte: az önkormányzati tulajdonú Biokom NKft. egyik, hulladékgyűjtést végző teherautója gázolta el az idős hölgyet.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mindenben együttműködnek

A városvezető osztozik az elhunyt pécsi asszony szeretteinek fájdalmában. Péterffy Attila azt írta: a Biokom NKft. mindenben együttműködik a nyomozást végző hatósággal.

Sokkos állapotban

A teherautó személyzetét rendkívüli módon megviselték a történtek, a sofőr sokkos állapotban van, számára a cég felajánlotta szakember segítségét. A vizsgálat lezárultáig a cég és a pécsi önkormányzata további információt nem oszt meg a nyilvánossággal – olvasható a polgármester kommünikéjében.

Baleset Békésben és Győrben is

A Kékvillogó.hu írt arról 2021-ben, hogy tolatás közben elütött egy munkást egy szemétszállító teherautó Békés megyében. A férfi a helyszínen meghalt. 2020 júniusában is hasonló baleset történt Győrben. Ott is egy szemétszállító gázolt el egy gyalogost, aki a helyszínen meghalt.

Halálos gázolás Veszprém megyében

2020. október 30-án halálra gázolt egy mozgóbolt a saját háza előtt egy 76 éves asszonyt a Veszprém megyei Papkeszin. Az idős asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Az autó sofőrje több mint 20 évig vitte a faluba a kenyeret az egyik közeli pékségből. A tragédia napján a Balatonalmádin férfi délután egy óra előtt parkolt le az egyik családi ház előtt. De amíg a szomszédnak eladott valamit, váratlan dolog történt.

Nem vette észre a sofőr Marikát

„A szomszéd kislányt kiszolgálta, és nem vette észre, hogy anyu közben kiment az autóhoz vásárolni. A holttér miatt biztosan nem látta szegény és tolatásba kezdett” – mondta a baleset után az áldozat lánya.

A sofőr őrjöngött

A szemtanúk szerint a sofőr a baleset utáni pillanatokban őrjöngött, hogy miért kellett aznap bemennie dolgozni.

Két óráig küzdöttek Marika életéért

„Több mint két órán keresztül próbálták megmenteni édesanyám életét a mentősök, még helikopter is érkezett a helyszínre, de sajnos már nem tudtak segíteni rajta” – fakadt sírva a 40 éves nő, aki a baleset előtt nem sokkal ment haza a szüleitől a közeli otthonába. A tragédiáról a szomszéd értesítette, ő pedig biciklivel sietett vissza, de az édesanyja akkor már eszméletlenül feküdt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció