Hűtőkocsi tarolta le a hétvégén annak az 51 éves férfinak az autóját Hosszúpályinál, aki korábban két feleségét is elveszítette. A baleset körülményeit még vizsgálja a rendőrség, az elhunyt sofőrt most mindenki gyászolja a falujában. Két gyerek maradt utána árván.

Tragédia a főúton

Elég egyetlen rossz pillanat, és megtörténik a tragédia: szombat reggel borzasztó baleset történt a Hajdú-Bihar vármegyei 4808-as számú főúton, Debrecen és Hosszúpályi között. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az összeroncsolódott autóban halt meg

Egy személyautó és egy tehergépkocsi ütközött össze, miután utóbbi eddig ismeretlen okokból áttért a szembesávba – írta a Haon.hu. A csattanást követően a járművek annyira összeroncsolódtak, hogy a személyautó sofőrje beszorult a járművébe. A sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínre kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mások is megsérültek

A beszámolók szerint a szörnyű balesetben megsérült az áldozat mellett ülő nő és a hűtőkocsi sofőrje is. Őket a mentők kórházba szállították, jelenlegi állapotukról egyelőre nincsenek friss információk.

Óriási volt a csattanás

Később aztán kiderült néhány további részlet a borzalmas balesetről. A TV2 Tények számolt be arról vasárnap este, hogy irtózatos erővel csapódott egymásnak a hűtőkocsi és a személyautó, az ütközés erejét mutatja, hogy a két jármű egymástól nyolcvan méterre állt meg.

Közel volt az otthon

Belegondolni is rossz, de az elhunyt 51 éves férfi alig pár kilométerre járt az otthonától, amikor megtörtént a tragédia. A családja már hiába várta haza.

Ez is érdekelhet:

Halálra gázoltak egy 19 éves lányt Debrecenben: néhány napon belül ez a második tragikus baleset arrafelé

Nem élte túl az ütközést -halálos baleset a 4-es úton!

Tömegbalesetet okozott az ittas sofőr meggondolatlansága Pesterzsébeten – négy autó ütközött össze egy kereszteződésben

Követte két feleségét

Kiderült az is, hogy az áldozat korábban már tragédiák sorát élte meg: két feleségét is elveszítette, így egyedül gondoskodott saját és fogadott gyermekéről is.

Az egész falu gyászolja

A falu, ahol az elhunyt férfi élt, teljesen a tragédia sokkhatása alá került. Szinte családtagként őt gyászolja most mindenki. És aggódnak a két, magára maradt gyermekért is. A Tényeknek sikerült megszólaltatnia néhány ismerőst, akik elmondták: nagyon megviselte őket az eset, az elhunyt férfit pedig egy nagyon rendes embernek ismerték.

Eddig tisztázatlan a baleset oka

A rendőrség azt írta, hogy eddig tisztázatlan körülmények között sodródott át a hűtőkocsi a szemközti forgalmi sávba, így ütközött össze frontálisan a szemben érkező személyautóval. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció