Halálos baleset történt a 4-es számú főúton, Újfehértó közelében. A helyszínről származó információk szerint két személygépkocsi ütközött össze, egy személy életét vesztette, ketten megsérültek.

Két autó ütközött

A baleset 2023. augusztus 11-én 20 óra 40 perc körül történt a 4-es számú főúton, Újfehértó közelében a 262-es kilométerszelvényben. A rendelkezésre álló adatok alapján két személygépkocsi- eddig ismeretlen körülmények között- összeütközött. Egy személy meghalt, két személy megsérült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Teljes útlezárás

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. Kerülni mindkét irányból a 4925-ös számú úton lehet – tájékoztatott a police.hu.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Halálos baleset a 18. kerületben

A Kékvillogó.hu tudósított arról, hogy péntek délután negyed négy körül halálos baleset történt a főváros 18. kerületében, a Kassa utca – Bajcsy Zsilinszky út kereszteződésénél, ahol két autó karambolozott – közölte oldalán a rendőrség. 

Több szabályszegés miatt következett be az ütközés

A balesetben az egyik autó vezetője, egy 29 éves férfi a helyszínen meghalt. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték. A helyszínre egy mentőautó is érkezett. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a szerencsétlenséget, bár a kerület alpolgármestere szerint több szabályszegés is történt – igaz, bővebbet ő sem tudott mondani.

Tragédia Budán

Egy másik halálos baleset is történt pénteken a fővárosban – igaz, az a 2. kerületben, s nem közúton, hanem egy villamospálya felújítása során. Mint elsőként hírt adtunk róla, az áldozat egy munkás volt, aki éppen az egyik felsővezeték-tartó acéloszlopot szerelte.

Végzetes tolatás

Többen dolgoztak a helyszínen, amikor a vágányokon történő közlekedésre átalakított, Terex típusú markolóval tolatást végzett, s vagy nem látta, vagy nem vette észre kollégáját, akit az oszlophoz szorított a többtonnás géppel.

Nem lehetett segíteni rajta

A szerencsétlenül járt férfinek sem volt, azonnal szörnyethalt. A markoló vezetőjét és a többi dolgozót – érthető módon – teljesen lesújtotta a baleset, megrendülten álltak a járdán.

Négyes ütközés

És még nem volt vége a pénteki zűrzavarnak: négy személyautó ütközött össze a fővárosban, Pesterzsébeten, a Helsinki út és a Torontál utca találkozásánál, emiatt órákra teljes szélességében le kellett zárni az utat. A balesetet egy Soroksár felé haladó KIA ittas férfi vezetője okozta, aki a záróvonalat átlépve kielőzte a pirosnál álló sort, ám megijedt és visszarántotta jobbra a kormányt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció