Két ember életét vesztette, négyen megsérültek a Hajdúszoboszló és Kaba között történt balesetben tavaly szeptemberben. Most zárták le a nyomozást az ügyben.

Halálos baleset

A rendőrség halálos baleset gondatlan okozásának gyanúja miatt folytatott eljárást egy külföldi férfivel szemben, aki kocsijával haladt Hajdúszoboszló irányából Kaba felé tavaly szeptember 11-én 12 óra 30 perc körül.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Gyorsabban ment

A sofőr nem a forgalmi viszonyoknak megfelelően közlekedett, későn észlelte az előtte feltorlódott gépkocsisort, ezért balra kormányzott és összeütközött a vele szemből érkező járművel. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ketten azonnal meghaltak

A balesetben a gyanúsított autójában ketten a helyszínen életüket vesztették, a másik autóban két személy súlyos, míg két fő könnyű sérüléseket szenvedett.

Őrizetbe vették

A rendőrök a férfi vezetői engedélyét bevonták, kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. Beismerő vallomást tett.

Vádemelést javasolnak

A police.hu most azt írja, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a baleset

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu