Nem sikerült jól kikanyarodni az Audival a mélygarázsból, túltolta a gázt és a szemközti járdára ugratott, majd telibe talált egy villanyoszlopot. Alaposan elintézte a szép új autót.

Hiba a manőverben

A Kékvillogó.hu információi szerint egy ázsiai hölgy hajtott ki Audi A4-essel a 13. kerületi, Fáy utcai mélygarázsból hétfőn este, majd balra akart kanyarodni a Váci út felé. A manőverbe azonban valami hiba csúszott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Csúcsány összetört az autó eleje

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Villanyoszlopnak rohant

Mivel az Audival felhajtott a szemközti járdára, letarolta a közlekedési jelzőlámpát, az elsőbbségadás kötelező táblát, végül egy beton villanyoszlopnak rohant.

Kissé még a villanyoszlop is megdőlt

Kirobbant a légzsák

A sofőr használta a biztonsági övét, így az összes légzsák kirobbant az Audiban, de ő így is megsérült – mellkasi fájdalmakra panaszkodott, valószínűleg az öv rántása miatt, illetve az arcába robbanó légzsáktól szédülni kezdett, őt könnyű sérüléssel kórházba szállították a mentők.

Az oldallégzsákok is kinyíltak

Megdőlt az oszlop

A villanyoszlop néhány fokban megdőlt, de a hölgy szerencséjére nem tört el, így nem landolt az autója tetején. Mivel a sofőr nem beszélt magyarul, nem tudták megkérdezni, hogy esetleg műszaki hiba okozhatta-e a furcsa balesetet.

Kidőlt egy tábla is

Nem úgy alakult, ahogy elképzelte

Ami biztos: a helyszíni vizsgálat szerint alkoholt nem fogyasztott vezetés előtt a hölgy. Ellenben a mélygarázsból, a felhajtó végén kicsit jobbra kell kormányozni, ha az ember nem a járdán keresztül akar balra kanyarodni, tehát elképzelhető, hogy kicsit túlzott volt a sebesség és a felhajtó végén a hirtelen kormánymozdulat miatt már a balra kanyarodás megkezdése sem úgy alakult, ahogy a hölgy elképzelte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.