Hazafelé ment Opeljével a bácsi Csepelen, már majdnem hazaért, amikor rosszul lett. Végzetes infarktust kapott és autójával belehajtott a pirosnál várakozó furgonba.

Hirtelen rosszul lett

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál információi szerint a csepeli Plútó utcán haladt Csepel központja felé egy idős férfi az Opel Vectrájával. Az Akácfa utcai jelzőlámpás kereszteződéshez közeledett, amikor hirtelen rosszul lett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tragédia

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Újraélesztés az utcán

Mint utóbb kiderült, a volán mögött szívinfarktust kapott, ezért nem tudott fékezni, így az előtte lévő Volkswagen Transporter furgonnak koccant hátulról. Úgy tudjuk a szemtanúk siettek oda a bácsihoz és megpróbálták újraéleszteni.

Már majdnem hazaért

Sajnos az idős férfin a mentők sem tudtak segíteni, a helyszínen életét vesztette. A helyszínen megtudtuk, hogy az Opel vezetője már csak pár száz méterre volt az otthonától, az Erdősor lakóteleptől.

Hiába érkezett az orvos is

Látta, hogy nem fog megállni

A furgon szintén férfi vezetője nem sérült meg, mivel igen kis sebességgel történt az ütközés. Elmondta a rendőröknek, a visszapillantó tükörben látta, hogy az Opel nem fog megállni.

Nem tudta megakadályozni az ütközést

Amikor érzékelte, hogy az Opel egyenesen felé tart nem volt lehetősége reagálni vagy megmozdulni járművével, a jelzőlámpánál álló autók miatt.

Temetkezési autó érkezett

Két órát helyszíneltek

A Plútó utcát a Rendőrség mintegy tegnap, a baleset után két órára teljesen lezárta a Szabadság és Akácfa utcák között. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK