Baleset miatt lezárták az M6-os autópályát Dunaszentgyörgynél. A közúti balesetben két autó ütközött össze, és többen is megsérültek.

Baleseteztek az M6-oson

A rendőrség információi szerint közúti balesetről érkezett bejelentés május 16-án, 13 óra 23 perckor. A bejelentő szerint két autó csapódott egymásnak az M6-os autópályán, a 116-os kilométerszelvénye közelében, Dunaszentgyörgy térségében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Paks közelében történt a baleset

Két autó ütközött

Az autópáya 116-os kilométerénél, a Pécs felé vezető oldalon történt balesetben két autó ütközött össze. A szerencsétlenségben többen megsérültek.

Ketten beszorultak

A baleset következtében ketten beszorultak a járműveikbe, őket a paksi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. 

Mentőhelikopter is érkezett

A rendőrség szerint a baleset helyszínére mentőhelikopter is érkezik.

Lezárták az autópályát

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az egyenruhások az autópályát teljesen lezárták. A forgalmat a Paks Dél csomópontnál a 6-os főútra terelik. Az autópályára visszatérni a Dunaszentgyörgyi csomópontnál lehet.

Két autó kigyulladt Szécsényben

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tűzoltók egy vízsugárral oltottak el két lángoló járművet, amelyek egy szécsényi telephelyen gyulladtak ki. A Mónus Illés úton lévő zárt telephelyen egy kis traktor és a mellette álló kisbusz is lángra kapott.

Ez is érdekelhet

Eloltották a tüzet

A szécsényi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet, jelenleg pedig az utómunkálatokat végzik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Baleset az M6-oson – Forrás: Police.hu