Durván összeverte a párját Pest megyében egy gyáli 37 éves férfi egy fogkefe miatt rendezett féltékenységi jelenet után. Mint később kiderült, a fogkefe az asszony gyermekéé volt.

Orvos riasztotta a rendőröket

Egy budapesti kórház orvosa értesítette a rendőröket 2020. augusztus 15-én, este, miután az osztályukra ellátásra jelentkezett egy nő durva sérüléssel az arcán, melyet a párja okozott neki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Gyáli férfi verte össze élettársát

Durva sérülései keletkeztek a nőnek

Az arcsérülésével kórházba látogató nőt azonnal megvizsgálták az orvosok, és kiderült, hogy az asszony járomcsontja több helyen eltört, műteni kellett. A rendőrök a bejelentést követően vizsgálódni kezdtek.

Az ismeretlen fogkefe

A dabasi rendőrök előállították a nő élettársát, és az addig összegyűjtött információik egyre jobban körvonalazták az ügy körülményeit. Mint kiderítették, a férfi az otthonuk fürdőszobájában talált egy ismeretlen fogkefét, ami miatt rögtön kérdőre is vonta a párját.

Megtámadta élettársát

A verbális atrocitást követően a férfi nekiesett az élettársának: ütötte a fejét és rugdosta az oldalát. Az asszony próbált védekezni, azonban már azt is csak ködösen érzékelte, hogy támadója a szobában talált két mobiltelefont is ripityára törte. Az összevert nő egy barátnője unszolására indult csak el orvoshoz, ahol kiderült, sérülései súlyosak.

Nagyon megbánta tettét

A férfi a kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését, és elmondta, hogy nagyon sajnálja az egészet, már nagyon megbánta a dolgot és bocsánatot is kért.

Már az ügyészségnél jár az ügy

A dabasi rendőrök a támadó ellen testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezték, a keletkezett, nyomozati iratokat pedig megküldték az ügyészség részére.

Kaposváron két férfi verekedett össze a tárgyalás után

Korábban a Kékvillogón is beszámoltunk arról, hogy 2020 februárjában egy tárgyalás után verekedett össze egymással két férfi Kaposváron. A két férfi már régebbről ismerte egymást, azonban vagyoni vitáik miatt haragos viszony alakult ki köztük.

A belvárosban estek egymásnak

Az idősebbik, 38 éves férfi egy fotót készített a 34 éves haragosáról, aki viszont ezt észrevette, és kérdőre vonta őt. A szóváltásuk hamar tettlegességig fajult, ütötték-verték egymást, míg végül az idősebbik férfi ügyvédje szétválasztotta őket. A férfiak a heves indulataikért súlyos pénzbüntetést kaphatnak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pixabay