Csütörtök délután súlyos baleset történt a Szolnok közelében lévő Cibakházánál. Egy autó átsodródott a szemközti sávba és frontálisan összeütközött egy busszal. Két férfi meghalt, hat utas megsérült.

Halálos baleset

A rendőrség tájékoztatása szerint halálos közúti közlekedési baleset történt a Szolnokhoz közeli Cibakháza és Nagyrév között, a 4633-as számú út 16. kilométerszelvényében február 4-én 15 óra körül. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Rosszul vette be a kanyart

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi vezetője közlekedett Nagyrév irányából Cibakháza felé, amikor egy balra ívelő kanyarban eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő autóbusszal.

Meghaltak az autóben ülők

A baleset következtében a személygépkocsi sofőrje és utasa a helyszínen életét vesztette, valamint – az elsődleges orvosi vélemény szerint – az autóbuszon hat utas könnyű sérülést szenvedett.  

Teljes útzár

A rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg a baleset helyszínelését. Az arra közlekedőket Cibakházánál, a Cserkeszőlő irányából érkezőket a 46145-ös számú útnál visszafordítják. A teljes útlezárással érintett főutat a 442-es számú úton lehet elkerülni.

Cibakháza 20 km-re van Szolnoktól

Oldalára borult a busz

Legutóbb decemberben írtunk buszbalesetről itt a Kékvillogón. Akkor egy munkásokat szállító autóbusz oldalára borult egy péntek hajnalban a 62-es főúton Dunaújváros és Perkáta között, a balesetben tizenöten megsérültek – közölte akkor Sebestyén Mária, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Életveszélyes sérült egy buszbalesetben Miskolcon

Októberben írtuk, hogy egy menetrend szerinti autóbusz és egy személygépkocsi karambolozott Miskolcon, a Vadas Jenő utcában. Az ütközés következtében a személyautó utasai a járműbe szorultak. A négy bajbajutottat a megyeszékhely hivatásos tűzoltói két feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki. A műszaki mentést a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A buszon összesen öten tartózkodtak, közülük senki sem sérült meg.

Szolnokon, a Debreceni úton busz, furgon és autó találkozott

Szintén októberben Szolnokon, a Debreceni úton menetrend szerinti busz hátulról egy furgonnak hajtott, amely ettől az előtte lévő személyautónak koccant. Szemelyi sérülésről nincs információnk, de a buszon voltak utasok. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: illusztráció