Miskolcon, a Majális Parknál Renault és busz frontálisan ütközött, Pestlőrincen is busz és személyautó csattant, a 31-es főúton két autó ütközött. A Balesetinfo hírfolyamunkat folyamatosan frissítjük!

Életveszélyes sérült egy buszbalesetben Miskolcon

2020.10.15. 21:45 Egy menetrend szerinti autóbusz és egy személygépkocsi karambolozott Miskolcon, a Vadas Jenő utcában. Az ütközés következtében a személyautó utasai a járműbe szorultak. A négy bajbajutottat a megyeszékhely hivatásos tűzoltói két feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki. A műszaki mentést a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A buszon összesen öten tartózkodtak, közülük senki sem sérült meg.

Forrás: BalesetInfo Facebook-csoport / Kormos Csaba Miskolc Autómentő

Celldömölkön egy személyautó lesodródott az útról

2020.10.15. 21:37 Letért az úttestről és árokba borult egy személyautó Celldömölkön, a Sági utcában. A balesethez a celldömölki önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járművet. A helyszínen félpályán halad a forgalom.

FIGYELEM! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A 18. kerületi Nefelejcs utcában 182-es busz és autó hajtott egymásnak

2020.10.15. 21:34 Összeütközött egy autóbusz és egy személyautó Budapest XVIII. kerületében, a Nefelejcs utca és a Tinódi utca kereszteződésében. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket. A helyszínre mentők is érkeztek.

Mende főútján autók ütköztek, majd az egyik az oldalára borult

2020.10.15. 21:29 Összeütközött két személyautó Mendén, a Fő utcában. A karambol következtében az egyik gépkocsi az oldalára borult. A balesethez a monori hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen, amelyet teljes szélességében lezártak.

Forrás: 31-es főút info! Mindenkit hazavárnak Facebook-csoport

A zalai megyeszékhelyen gyalogost gázolt egy autó a gyalogátkelőn

2020.10.15 19:49 Zalaegerszegen, a Göcseji úton, a kijelölt gyalogátkelőhelyen egy személygépkocsi elütött egy gyalogost, aki megsérült, a mentők kórházba szállították. A szem- és fültanúk szerint ez Zalaegerszeg egyik legveszélyesebb gyalogátkelőhelye, legfőképpen a közvilágítás hiánya miatt, de nappal is több gázolásos baleset történt már ezen a helyen.

Két autó ütközött a 85-ösön Csorna és Kóny között

2020.10.15. 19:41 Összeütközött két személyautó a 85-ös főúton, Csorna térségében. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelik.

Oszlopnak hajtott egy autó Vecsésnél, a Market Central előtt

2020.10.15. 19:36 Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Vecsésen, a Fő úton. A balesethez műszaki mentés céljából a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki. Az egység a tárhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen.

Pákozdnál az M7-esen gyalogost ütött el egy autó

2020.10.15. 18:40 Elgázolt egy embert egy személyautó az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, Pákozd térségében, az 54-es kilométerszelvénynél. A balesethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen. A munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Fotó: Vidéki Autósok Közössége

Az M1-es sztrádán Hegyeshalom térségében négy autó ütközött

2020.10.15. 18:16 Utoléréses balesetet szenvedett négy személyautó az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán, Hegyeshalom térségében, a 168-as kilométerszelvénynél. Az esethez műszaki mentés céljából a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók vonultak ki. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Az 5312-es úton Bácsalmásnál árokba hajtott egy autó

2020.10.15. 17:14 Árokba hajtott, majd felborult egy személyautó az 5312-es út 57-58. kilométere között, Bácsalmás és Mélykút között. A bácsalmási önkormányzati tűzoltók áramtalanítják a járművet. A balesetnél a fél útpályát lezárták.

Furgon és személygépkocsi ütközött Zirc és Olaszfalu között

2020.10.15. 16:30 Kisteherautó ütközött személyautóval a 82-es főút 18-as kilométerénél, Zirc térségében, az olaszfalui elágazás közelében. A zirci hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A balesetnél félpályán halad a forgalom.

Gyulaháza és Nyírkarász között beszorult sérült egy frontális ütközésben

2020.10.15. 16:21 Két személyautó ütközött össze a 4105-ös úton, Gyulaházánál, Nyírkarász és Kisvárda között. A kisvárdai hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket, és megkezdték egy ember kiszabadítását az egyik autóból. A balesetnél az utat lezárták.

Szegeden három személyautó rohant egymásba

2020.10.15. 16:17 Összeütközött három személyautó csütörtök délután Szegeden, a Dorozsmai úton. A balesethez a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Feked és Véménd között frontális ütközés, mentőhelikopter a helyszínen

2020.10.15. 15:19 Két személyautó ütközött össze a Baranya megyei Feked és Véménd között, az 5606-os út 19-es kilométere közelében. A műszaki mentést a véméndi és a mohácsi hivatásos tűzoltók végzik. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Az érintett útszakaszt a sérült autók elzárják.

Karambol Dunatetétlenen, a járáspusztai elágazásnál

2020.10.15. 14:46 Egy kisteherautó és egy tréler ütközött össze az 53-as főút 7-es kilométerénél, Dunatetétlen térségében. A kiskőrösi és a solti hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Csólyospálos – Forráskút között egy robogós életveszélyesen sérült

2020.10.15. 14:29 A HalasInfo.hu információi szerint a robogós Szeged irányából tartott Kiskunmajsa felé, amikor egy éles jobbkanyarban áttért a szemközti sávba és frontálisan belecsapódott a szemből érkező gépkocsiba. Az autóban egyedül utazó tázlári férfi elmondta, amikor látta, hogy a motoros szembe jön vele a kanyarban, megpróbálta kikerülni, de ennek ellenére összeütköztek. Információink szerint a robogót vezető középkorú férfi viselt ugyan bukósisakot, de az nem volt becsatolva, így az ütközés pillanatában lerepült róla. Az életveszélyes fejsérülést szenvedett motorost mentőhelikopter szállította a szegedi klinikára.

Fotó: Halasinfo.hu

Bábolna belterületén, a Kisfaludy lakótelepnél autók csattantak

2020.10.15. 14:08 Két személyautó ütközött össze Bábolnán, a Kisfaludy lakótelepnél, a Mészáros utcában. A műszaki mentést az ácsi önkormányzati, a helyi és a banai önkéntes tűzoltók végzik. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Vaskúton furgon és kisteherautó találkozott

2020.10.15. 14:06 Összeütközött egy furgon és egy kisteherautó csütörtök délután Vaskúton, a Kossuth Lajos utcában. A balesethez a bajai hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a gépkocsikat. A járművek utasait a mentők vizsgálják.

Forrás: Vaskútiak a Facebookon csoport
Forrás: Vaskútiak a Facebookon csoport

Renault és teherautó ütközött frontálisan a 66-os főúton

2020.10.15. 13:07 Teherautó ütközött személyautóval a 66-os főút 8-as kilométere közelében, a Baranya megyei Mánfa térségében, a Pécs felé vezető szakaszon. A komlói és a pécsi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

BalesetInfo Facebook-csoport / Németh Zoltán memo-car Kft.

Két kamion érte utol egymást az M1-esen Győr felé

2020.10.15. 12:43 Összeütközött két kamion az M1-es autópálya 27-es kilométerszelvényénél, Herceghalom térségében, a Győr felé vezető oldalon. A helyszínre a törökbálinti hivatásos, a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket. A műszaki mentési munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon rendőri irányítás mellett, egy sávon halad a forgalom.

Fotó: BalesetInfo Facebook-csoport

Autóbusz és személygépkocsi ütközött a 13. Dózsa György úton

2020.10.15. 11:44 Helyi járatú busz ütközött össze egy személyautóval Budapest XIII. kerületében, a Dózsa György út és a Vágány utca kereszteződésénél. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály alakult ki, a Dózsa György utat a Városliget felé lezárták.

A forgalmi akadály már megszűnt

Két beszorult sérült Sopronkövesd és Lövő között szerda este

2020.10.15. 10:48 A 84-es számú főúton, Sopronkövesd felől Lövő irányába közlekedett egy gépkocsi vezetője 2020. október 14-én 17 óra 25 perckor. Haladása során egy enyhén jobbra ívelő kanyarban – feltehetően elaludt vezetés közben – ezért letért a vízelvezető árokba, kitört egy optikai terelőoszlopot, majd egy fának csapódott. A jármű vezetője és utasa is megsérültek, őket a mentők kórházba vitték. A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

A megsemmisült Skoda, fotó: Police.hu

Baleset miatt torlódik az M1-es Ács térségében Budapest felé

2020.10.15. 10:01 Egy nyergesvontató és egy személyautó ütközött össze az M1-es autópálya 89-es kilométere közelében, Ács térségében, a Győr felé vezető oldalon. Az ácsi és a nagyigmándi önkormányzati tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett végzik a műszaki mentést. A forgalom az érintett szakaszon egy sávon halad.

Autók ütköztek Káposztásmegyeren, az Óceán-árok utcán

2020.10.15. 09:02 Összeütközött két személyautó csütörtök délelőtt Budapest IV. kerületében, az Óceán-árok utcán az Ipari park utcánál. A balesethez műszaki mentés céljából a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanítják a járműveket. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen.

Székesfehérváron felborult egy autó a karambol után

2020.10.15. 08:02 Összeütközött két gépkocsi Székesfehérváron, a Kadocsa utca és a Géza utca kereszteződésénél. Az ütközés erejétől az egyik jármű felborult, és nekiütközött egy harmadik autónak. A városi hivatásos tűzoltók megkezdték a kocsik áramtalanítását. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek.

Fotó: fmc.hu

Halálos baleset a 834-es főúton

2020.10.15. 07:59 A 834-es számú úton, Nyárád és Nemesszalók között egy autó árokba hajtott 2020. október 15-én, hajnalban, a gépkocsi sofőrje a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére teljes pályás útlezárás van érvényben az érintett útszakaszon, terelés nem lehetséges. Kérjük az erre haladó gépjárművezetők türelmét és fokozott figyelmét!

A Suzuki roncsa, fotó: BalesetInfo Facebook-csoport / Kufi autómentő

Jászladány és Szászberek között teljes útzár

2020.10.15. 07:21 Összeütközött két gépkocsi a Jászladány és Szászberek közötti út 8-as kilométerszelvényénél. A járművekben csak a vezetők utaztak, egyiküket a jászberényi hivatásos és a jászkiséri önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt kiszabadították. A másik sofőrt a tűzoltók feszítővágó segítségével emelik ki a kocsiból. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kiérkezett a helyszínre, ahol az érintett útszakaszt lezárták a hatósági beavatkozás idejére.

Fotó: Jászberény HTP

Kiemelt fotó: BalesetInfo Facebook-csoport / Kormos Csaba Miskolc Autómentő