A Kékvillogó is beszámolt róla, hogy autóbalesetet szenvedett Terpesen a Magyar Kétfarkú Kutyapárt elnöke Kovács Gergely. A kocsiban vele utazott a párt társelnöke, Döme Zsuzsanna is, aki megsérült a légzsákoktól, Kovács Gergely pedig sértetlenül megúszta az esetet. Az autóban kék festék volt és ez kiömlött, így az teljesen beborította a két politikust.

Rejtély, hogy mi történt pontosan

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történt, mert egy sima úton rohantak egy oszlopnak. A rendőrség hivatalosan úgy fogalmazott: “eddig tisztázatlan körülmények között lehaladt az úttestről és egy betonoszlopnak ütközött”, a jármű utasa szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Rommá tört

Az esetről a Blikk is beszámolt, a lap azt írta, hogy mázli, hogy a két politikus ennyivel megúszta a balesetet, ugyanis a kocsi gyakorlatilag rommá tört.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

Hatalmas csattanás

“A csattanásra szaladtunk ki, közben hirtelen elment az áram. Nagyon megijedtünk. Látható sérülés nem volt a férfin, jött-ment a saját lábán, de a nő is jól volt, bár állítólag megsérült a mellkasán. Csupa festékesek lettek. Meglepő látvány volt. A testvéremnél tudták lemosni magukat ” – mondta a lapnak az egyik utcabéli akkor.

Csoda, hogy megúszták

A fotók alapján egyébként kész csoda, hogy a két politikus ennyivel megúszta az esetet, ugyanis az autó totálkárosra tört. A Blikk azt írja, hogy egy viszonylag egyenes, bár kissé lejtős útszakaszon haladtak, az ütközés helyét pedig egy kisebb kanyar előzte meg.

Nem fogyasztott alkoholt

A rendőrök persze megszondáztatták a sofőrt, ám a lap azt írja, hogy az negatív eredményt mutatott, éppen ezért nem lehet pontosan tudni, hogy mi történt, talán valami elvonta a politikus figyelmét. A lap a baleset kapcsán kereste Kovács Gergelyt, ám ő nem nyilatkozott, ellenben Döme Zsuzsa elmondta akkor, hogy a mellkasa sérült meg, de nem súlyosan.

Kovács Gergely, az MKKP elnöke

Fotó: HírTv

Megszólalt Döme Zsuzsa

Az MKKP társelnöke most ismét megszólalt a baleset kapcsán, a közösségi oldalán azt írta: „Sokfelé lehetett olvasni a társelnöki autóbalesetről. Szerencsére Gergő és én is jól vagyunk. Jogosan háborít fel többeket, hogy se drog, se alkohol nem volt bennünk, de értsétek meg, nem ihatunk folyamatosan!” A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Itt a teljes poszt:

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik