Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 71-es számú főút 32-es kilométerszelvényénél 2021. november 14-én 13 óra 18 perckor, három autó ütközött össze.

Egy ember meghalt, öten megsérültek

Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött három személyautó, melynek következtében egy ember a helyszínen meghalt, öten megsérültek. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Teljes útzár

A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését, a forgalmat Paloznak és Lovas felé terelik, írja a police.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt történt a baleset:

Az éjjel az M1-esen borult árokba egy busz

Itt a Kékvillogó oldalán is megírtuk, hogy rosszul lett a sofőr, tizenhét utassal árokba borult egy autóbusz az éjszaka az M1-esen. A baleset a 67-es kilométernél történt.

FRISS!

Az éjszaka történt

Az árokba hajtott egy autóbusz az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 67-es kilométernél, Tata térségében. A sofőr rosszul lett és emiatt nem tudta irányítani a járművet.

Kórházba vitték

Blikk információi szerint a vezetőt kórházba vitték és ott stabilizálták az állapotát. Az autóbuszon, amelyen 16-an utaztak, nem sérült meg senki.

Magyarsarlósnál is meghalt egy ember

Halálos baleset történt Magyarsarlós külterületén, az 57-es főút bevezető szakaszán szombat reggel. A balesetben – eddig tisztázatlan körülmények között – egy személygépkocsi letért az útról, árokba csapódott, majd kigyulladt. A gépkocsi vezetője a helyszínen meghalt. A baleset körülményeit a Pécsi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Vas megyében is súlyos baleset történt

Frontálisan karambolozott két személyautó a 87-es főút 27-es kilométerénél, az M86-os autóút csomópontja közelében. Egy embert feszítővágóval szabadítanak ki az egyik autóból a tűzoltók. A balesethez a mentők is kiérkeztek. A mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták.

Hajnalban került az árokba

Letért az úttestről és árokba hajtott egy személyautó a 85-ös főút 6-os kilométerénél, Rábapatona térségében.

Ütközés Budapesten

Összeütközött két személyautó Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön, a Róbert Károly körút és a Lehel út kereszteződésében.

Soroksári csattanás

Kisteherautó és személyautó karambolozott Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron, az M51-es autóút és az Ócsai út kereszteződésénél. A balesethez várják a mentőket is. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki – írja a katasztrófavédelem.

Nevetnénk, ha nem volna életveszélyes

Miskolcon a Kaptár utcában egy autó az árokba csúszott. A rendőrök megszondáztatták az 59 éves miskolci járművezetőt amely pozitív lett. Az egyenruhások később, az autóval az árokba csúszott sofőr segítségére érkező járművezetőt is megszondáztatták, amely ugyanúgy pozitív értéket jelezett, ezért mindkét férfit további mintavételre előállították a rendőrkapitányságra. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels