Rosszul lett a sofőr, tizenhét utassal árokba borult egy autóbusz az éjszaka az M1-esen. A baleset a 67-es kilométernél történt.

Az éjszaka történt

Az árokba hajtott egy autóbusz az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 67-es kilométernél, Tata térségében. A sofőr rosszul lett és emiatt nem tudta irányítani a járművet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kórházba vitték

A Blikk információi szerint a vezetőt kórházba vitték és ott stabilizálták az állapotát. Az autóbuszon, amelyen 16-an utaztak, nem sérült meg senki.

A baleset fotói

Halálos baleset

Halálos baleset történt Magyarsarlós külterületén, az 57-es főút bevezető szakaszán szombat reggel. A balesetben – eddig tisztázatlan körülmények között – egy személygépkocsi letért az útról, árokba csapódott, majd kigyulladt. A gépkocsi vezetője a helyszínen meghalt. A baleset körülményeit a Pécsi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Vas megyében is súlyos baleset történt

Frontálisan karambolozott két személyautó a 87-es főút 27-es kilométerénél, az M86-os autóút csomópontja közelében. Egy embert feszítővágóval szabadítanak ki az egyik autóból a tűzoltók. A balesethez a mentők is kiérkeztek. A mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták.

Hajnalban került az árokba

Letért az úttestről és árokba hajtott egy személyautó a 85-ös főút 6-os kilométerénél, Rábapatona térségében.

Ütközés Budapesten

Összeütközött két személyautó Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön, a Róbert Károly körút és a Lehel út kereszteződésében.

Soroksári csattanás

Kisteherautó és személyautó karambolozott Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron, az M51-es autóút és az Ócsai út kereszteződésénél. A balesethez várják a mentőket is. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki – írja a katasztrófavédelem.

Nevetnénk, ha nem volna életveszélyes

Miskolcon a Kaptár utcában egy autó az árokba csúszott. A rendőrök megszondáztatták az 59 éves miskolci járművezetőt amely pozitív lett. Az egyenruhások később, az autóval az árokba csúszott sofőr segítségére érkező járművezetőt is megszondáztatták, amely ugyanúgy pozitív értéket jelezett, ezért mindkét férfit további mintavételre előállították a rendőrkapitányságra.

Címlapfotónk a tatai polgárőrség felvétele.