Családon belüli erőszak történt Babócsán. Meghalt egy helyi nő, miután külön élő férjével veszekedett. Az ügyben a rendőrség nyomoz.

Meghalt egy nő Somogyban

Az eljárás adatai alapján 2021. november 13-án a hajnali órákban Babócsán egy helyi nő, különélő férjével való veszekedés során, eddig tisztázatlan körülmények között, életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nyomoz a rendőrség

Mivel az esettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága az ügy körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja.

FIGYELEM! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt történt az eset

Gyilkosság Tiszaföldváron

Október elején írtunk arról, hogy gyilkosság történt Tiszaföldváron. Egy férfi megölte feleségét,  majd magával is végzett. A házaspár 16 éves fia, aki az iskolából tért haza, találta meg édesanyja holttestét a házuk udvarán.

„Betörők jártak nálunk”

„Gyere, Tibi, segíts, nagyon nagy baj van! Lehet, hogy betörők jártak nálunk, mert anya mozdulatlanul fekszik a földön, és kék törölközővel van letakarva.” – ezt mondta a fiú a szomszédnak, miután átment hozzá segítséget kérni.

Nem találta édesapját

Gábor azt is elmondta a szomszédnak, hogy nem találja édesapját. „A ház udvarán Kati egy vértócsában feküdt. Egy pillantás alatt felfogtam, hogy meghalt” – mondta a szomszéd. Közben a gimnazista fiú benyitott a garázsba és azonnal sokkot kapott. Ott találta apját, aki felakasztotta magát.

Gyilkosság Nagyaron

Gyilkosság történt május végén a Szabolcs-Szatmár – Bereg megyei Nagyaron vasárnap éjjel. Egy férfi megölte feleségét.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megölte feleségét

A rendőrség a gyilkosság után közölte, hogy a házaspár között kialakult vita hevében a 34 éves férj olyan súlyosan bántalmazta 32 éves feleségét, hogy a helyszínen életét vesztette.

A lányát is megkéselte

A férfi a lányát is megkéselte. A dulakodásban a tettes is megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Kiemelt kép: