Prostituáltként akarták futtatni Ausztriában azt a 15 éves lány, akit eltünés miatt már keresett a rendőrség. A lányt az őt látszólag befogadó pár rendszeresen bántalmazta

A rendőrök már keresték

Eltűnése miatt keresték a rendőrök azt a fiatalkorú, gyermekvédelmi intézményben élő lányt, akit egy gávavencsellői házban találtak meg arcán sérüléssel augusztus végén. Valószínűleg bántották, ezért a rendőrök eljárást indítottak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Azt ígérték, elviszik apjához

Egy gávavencsellői család fogadta be az otthonból megszökött lányt. Azt ígérték neki hogy elviszik apjához, de kiderült Ausztriában akarták futtatni.

Örömlánynak akarták eladni

A párnak volt egy ismerőse, aki prostituáltként dolgozott egy ottani bárban. Ide akarták “eladni”, de a lány ellenállt és a bár tulajdona sem akarta alkalmazni, amikor kiderült, hogy csak 15 éves.

Megkínozták

Hazahozták Gávavencsellőre, majd a férfi többször megütötte és égő cigarettával is kínozta. A szerencsétlen tinédzser napokig kórházban volt.

A szadista férfi megbilincselve

A rendőrség fotója

Elkapták őket

A gávavencsellői férfit és élettársát 2021. november 10-én otthonukban fogták el a szabolcsi nyomozók. A lányt egyébként a párocska egy ágy alá próbálta bujtatni amikor jöttek a rendőrök.

Rémálmai vannak

A lány az eset óta remeg, nem tud aludni, rémálmai vannak, és bepisil a félelemtől – hangzott el az RTL Klub híradójában.

Ez is érdekelheti

Címlapfotó a rendőrség felvétele.