Egy budapesti kórház orvosa tett bejelentést még 2019-ben a rendőrségen, mert egy korábban mellkasi panasszal hozzájuk került beteg hátán vélelmezhetően késszúrást fedeztek fel, amelyről felvételekor azért nem tudtak, mert a beszállított férfi nem említette – mivel fel sem tűnt neki.

Nem vették észre az életveszélyt

A vizsgálatok alátámasztották, hogy a mellüregében levegő van, a tüdeje összeesett, így életveszélyes sérültként kezelték. Az eset még 2019-ben történt. A szúrások miatt az orvosnak a rendőrséghez kellett fordulnia.

Családi vita

A rendőrök szerint a vecsési férfi felesége egy vita hevében, párja érdektelenségén felbőszülve felkapta a kuka tetejéről a férje által szerelési munkákhoz odakészített kést és hátba szúrta párját, majd később mellkasi panaszok miatt hívták ki a mentőket.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az asszony szerint baleset

Az asszony állítása szerint az egész egy sajnálatos baleset volt. A férje szerelt, ő főzéshez készülődött, amikor kitört a vita kettejük között.

Megbotlott

A kezében lévő késsel indult el párja felé, de a rossz járólapban megbotlott és ráesett a férfira. Elmondása szerint ekkor nem is vettek észre semmit, a sértett folytatta az autószerelést, el is végezte azt, csak később említette meg, hogy rosszul van.

A férjnek a szívével volt baja

Korábbi szívproblémái miatt gondolták úgy, hogy az lehet az oka a rosszullétének. További friss rendőrségi hírek ide kattintva.

Súlyos gyanú, jöhet az ügyészség

A Pest megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást befejezte, a nő ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás iratait átadta az ügyészségnek.

Ahol tudatosan használták a kést

Súlyos testi sértés miatt őrizetbe vettek egy 24 éves kecskeméti férfit, aki vasárnap délután késsel megsebesített két embert. Két fiatal egy dohánybolt előtt kezdett dulakodni, eközben az egyik kést rántott és nyakon szúrta a másikat. A támadó a sérült fia segítségére siető 63 éves apa kezét is megvágta, majd elszaladt.

Sokkoló késes támadás Tiszderzsin, erről részletesen is beszámoltunk