Tíz év fegyházra ítélte a bíróság azt a most 22 éves férfit, aki 6 évvel ezelőtt 11 éves barátnőjét futtatta, majd pedig teherbe is ejtette. A lány 13 évesen szült, gyermekéről pedig lemondott.

Nagymamája próbált róla gondoskodni

A lány a családi helyzete, szüleinek válása miatt már tíz éves korában gyermekvédelmi intézkedés hatálya alatt állt. Nagyanyja próbált gondoskodni róla, azonban erőfeszítései és a lány iskolai hiányzásai, csavargásai miatt nem jártak eredménnyel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

11 éves kora óta prostiként dolgozott

Így történhetett az meg, hogy a lányt már 11 éves korától prostituáltként dolgoztatták Miskolcon. Ekkor ismerkedett meg egy 16 éves férfival.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

13 éves korában szült

Szexuális kapcsolat alakult ki közöttük, amely akkor is folytatódott, amikor a fiú felnőtté vált. Még 13 éves sem volt a lány, amikor gyermeket szült, akiről azonban lemondott.

Fenyegette, bántalmazta a férfi

A férfi ebben az időszakban, de a szülést követően is folyamatosan „futtatta” a lányt. Gyakran fenyegette, sőt esetenként bántalmazta is, a szexuális szolgáltatásokból származó jövedelmének felét pedig a saját céljaira fordította.

Iskolázatlan nőket keresett

A fiatalember munkahellyel nem rendelkezett, kizárólag a kitartottságból élt. A férfi a már eleve kiszolgáltatott helyzetben lévő, kilátástalan anyagi körülmények között élő, önmagát kizárólag prostitúcióból eltartani képes, iskolázatlan kiskorú vonatkozásában valósította meg az emberkereskedelem bűntettét.

Erőszakkal vált prostituálttá

Minden esetben utasította, irányította és felügyelte a nőt, vonakodása esetén pedig bántalmazta is a lányt, aki részben az erőszak hatására végezte az üzletszerű kéjelgést.  Élethelyzete és életkora miatt egyaránt nem volt szabad döntési akarata, s legális megélhetési lehetősége.

10 évet kapott

A Miskolci Törvényszék 10 év fegyházra ítélte a most 22 éves férfit. Az ügyészség tudomásul vette a törvényszék ítéletét .

Fellebbeztek az ítélet ellen

A férfi és védője azonban a bűncselekmény téves minősítése miatt, valamint a büntetés enyhítése céljából jelentett be fellebbezést.

A debreceni bíróság döntése

A Debreceni Fellebbviteli Főügyészség álláspontja szerint a férfi terhére rótt bűncselekmény megfelel az elkövetésekor hatályos büntető törvény rendelkezéseinek. És sem az időmúlás, sem pedig az elkövetés részbeni beismerése nem indokolja a fegyházbüntetés és a mellékbüntetés mérséklését. Ezért a törvényszék ítéletének helybenhagyását kérték.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nevelőapjától lett terhes

Nemrég írtuk arról, hogy Heves megyében pedig saját nevelőapja ejtette teherbe a 11 éves lányt. Amikor kiderült, hogy gyermeket vár a lány, akkor a férfi arra kérte, hogy mondja azt, osztálytársától terhes. A teljes történetet ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: illusztráció