Komoly sérüléssel járó baleset történt Újpesten. Egy Opel rohant bele kisautó rohant bele négy másikba.

Működött a vészvillogó

Péntek délelőtt Újpesten, az Elem utcánál, Rákospalota felé, a vasúti átjáró közelében egy jeget szállító Citroën furgon műszaki hiba miatt vesztegelt, bekapcsolt vészvillogóval.

Sorban álltak

Mögötte már állt a kikerülésre várva egy BMW kombi, majd egy Renault furgon. Mögöttük pedig lassított egy Citroën Saxo, amikor egy Opel Meriva figyelmetlen hölgy sofőrje fékezés nélkül a Saxóba rohant, nekitolva a Renaultnak, az pedig a BMW-nek csapódott, amely belecsúszott a jeges furgonba.

Még a jégszállító is repült

A jégszállító is egy méterrel előrébb csúszott a lökéstől, olyan erejű volt a becsapódás, pedig ő állt a sor legelején. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Ezt most így hogy?

Egy komoly sérült biztosan van

Az összetört Citroën Saxo középkorú, vélhetően hölgy vezetője nem szorult a roncsba, de komolyabban megsérült, őt mentők vitték kórházba.

A fiatalok megúszták

A többi jármű utasai (így az Opelben utazó fiatal pár) sem sérült meg a baleset során. A forgalom tűzoltói irányítással, félpályán haladt.

A képet látva érthető a súlyos sérülés

Óbudán traffipaxoztak a rendőrök

Sebességmérő akciót tartott 2021. augusztus 3-án Óbuda két helyszínén. A rendőrök kevesebb mint 5 és fél óra alatt 272 gyorshajtást regisztráltak.