Az okokról eddig csak találgatnak a hatóságok, a nő az intézményben tartózkodóknak köszönheti az életét.

Többször szúrt

Sokkoló eset rázta meg tegnapelőtt Tiszaderzsit. A kis közösség tagjainak csendes mindennapjait egy brutális késelés bolygatta meg a Police.hu információi szerint. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Kiskorú az elkövető

Az egyik helyi intézmény folyosóján egy fiatalkorú lány több késszúrással megsebesített egy ott tartózkodó nőt. A rémült nő kiabálta a fájdalomtól, erre figyeltek fel több szúrás után az intézményben tartózkodók.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mázlija volt

A jelentés szerint a sértett az intézmény dolgozóinak köszönheti az életét, akik azonnal lefogták a késsel hadonászó tinédzsert és addig tartották lefogva, amíg a helyi hatóságok ki nem érkeztek, hogy biztosítsák a területet.

Bajban a lány

A fiatal azonnal előállították a Tiszafüredi Rendőrkapitányság munkatársai, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a kihallgatás után úgy döntöttek, őrizetbe veszik a támadót és kérvényezték a késes tini letartóztatását.

Miért tette?

Nos, a kérdés jó, de egyelőre nem derült ki, miért döntött úgy, hogy késsel támad a sértettre a fiatal lány. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálják az esetet és a tinilányt, hátha választ kapnak arra, miért akart kioltani a nő életét.

Emberölési kísérlet

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőrfőkapitányság emberölés kísérlet bűntett elkövetése miatt folytat eljárást a lány ellen. Ha bebizonyosodik a bűnössége, akár 5 év börtönbüntetést is kaphat a késes tini. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Vad tinilányok

Nem ez az első eset, hogy egy tinilány erőszakhoz folyamodik. Ahogyan arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt korábban , 2019. december 31-én egy ötfős társaság, köztük egy kiskorú lány is Dunavarsányban egy rokonuknál fogyasztott napközben alkoholt, majd onnan az est folyamán egy veszekedés miatt távozniuk kellett.

Visszamentek, hogy pénzt szerezzenek

Ezután az egyik elkövető ötletére a csapat újra megjelent a sértett szintén dunavarsányi házában azzal a szándékkal, hogy tőle pénzt szerezzenek a további mulatáshoz. A házba a házigazda engedélye nélkül jutottak be, de amikor az őket észrevette, beszélgetni kezdett velük, majd közösen fogyasztottak a garázsban alkoholt. Ennek során azonban az egyik elkövető összeszólalkozott a sértettel, aki ezután az egész csapatot elküldte az ingatlanáról.

Visszamentek, hogy öljenek

Miután a társaság elhagyta a későbbi áldozat házát, megbeszélték, hogy után az elkövetők, hogy visszamennek és a sértettet megölik az értékeiért.

Bántalmazták és megszúrták

Ezután ketten közülük erőszakkal benyomultak a házba, majd egyikük eszméletlenre verte a sértettet, míg utána érkező társai értékek után kutattak. A magához térő sértettől az elkövetők pénzt követeltek, miközben egyikük többször fejbe rúgta, a másikuk pedig kétszer is megszúrta késsel és végül egy mikrót is a fejéhez vágtak a férfinek, aki meghalt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Kép: Illusztráció

Kiemelt kép: Police.hu