Látszólag megőrült egy 35 éves férfi Apátfalván még januárban. Késsel támadt egy alvó családra életveszélyes sérüléseket okozva. Elkapták, börtön várhat rá.

Elő a kést

Egy 35 éves férfi Apátfalván bemászott egy lakóházház udvarába, ahol egy késsel rátámadt az ott lakó családra még januárban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A támadó fegyvere

A rendőrség felvétele

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Haragosa volt

Az elkövető korábbi sérelmeit akarta megtorolni a családfőn, ezért többször megszúrta az ágyban fekvő sértettet – aki életveszélyes sérüléseket szenvedett -, valamint a mellette fekvő 14 év alatti gyermekét is megpróbálta megsebesíteni.

A sógor segített

A ház másik szobájában tartózkodott a sértett sógora, aki az áldozat segítségére sietett, mire a támadó elmenekült.

Egy lakatlan házban bujkált

A rendőrök egy nap alatt elfogták a különben elrejtőzni akaró késelőt. Egy magyarcsanádi lakatlan ingatlanban bukkantak rá.

Börtönre számíthat

Az elkövetőt előállították, majd lefolytatták a nyomozást. Emberölési kísérlet és magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás amelynek papírjai már az ügyészségen vannak.

Hasonló brutalitás Baranyában