Mintegy egymillió darab, illegális gyógyszert találtak egy kőbányai raktárban, a potencianövelő tabletták összértéke meghaladja a 760 millió forintot – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Kőbányára vezettek a szálak

A rendőrségi közlemény szerint a budapesti rendőrök egy X. kerületi raktárépületben tartottak kutatást, ahol a 250 ezer levélnyi tablettát megtalálták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tiltott szerek

A lefoglalt tabletták többsége Magyarországon nem engedélyezett potencianövelő szer, egy részük új pszichoaktív anyagnak minősül.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A raktár

Megfogtak egy férfit

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a helyszínen elfogott egy 41 éves férfit, akit gyógyszerhamisítás bűntett és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A férfi nem tett vallomást, szabadlábon védekezik – írták.

Címlapképünk a rendőrség felvétele