Különös tárgyakra fájt a foga annak a Bács-Kiskun megyei, kiskunhalasi férfinak, akit a rendőrök nemrég fogtak el. A fiatal férfi mindent vitt, ami mozdítható, a lopásait különböző helyeken követte el.

Kerti törpe, flamingó, világító rénszarvas?

Nem mindennapi tárgyakat lopott el magának a kiskunhalasi férfi, jóformán mindent vitt, ami a keze ügyébe került: a lopott tárgyai közt voltak karácsonyi dekorációk, kerti díszek, de egy talicska és egy műflamingó is előkerült az eljárás során.

Kiskunhalasról lopta el a furcsa tárgyakat

Több helyről lopott

A rendelkezésre álló adatok szerint a 22 éves férfi több kiskunhalasi ingatlan udvaráról is lopott, volt, ahonnan a bejárati ajtó elől vitte el a karácsonyi díszítést, de volt olyan hely is, ahonnan a talicskát tolta el. A férfi 2020. december 18. és 29. között követte el a lopásokat.

Volt, ahová vissza is ment lopni

A válogatósnak egyáltalán nem mondható tolvaj tényleg szinte bármit ellopott, amit meg tudott mozdítani. A rendőrök kiderítették, hogy volt olyan hely is, ahová a férfi háromszor is visszament ellopni valamit.

Ez is érdekelhet

Kamerák buktatták le a férfit

A különös tárgyak lopása közben több ingatlan kamerája is rögzítette a férfit, akit így a nyomozóknak könnyedén sikerült azonosítaniuk. Az egyenruhások a beazonosítást követően elfogták az otthonában a kiskunhalasi férfit.

Beismerte tettét

A rendőrök kihallgatták a lopásokkal gyanúsítható, kiskunhalasi férfit, aki az eljárás során beismerő vallomást tett. A férfi azt is beismerte, hogy a lopott tárgyainak egy részét – úgymint például a kerti törpét, horgászbotot, talicskát – eladta. A rendőrök a többi holmit lefoglalták.

Ez is érdekelhet

Lopással gyanúsítják

A kiskunhalasi rendőrök a 22 éves férfit kilenc lopással gyanúsítják.

Kiemelt kép: Rendőrségi fotó – Forrás: Police.hu