A budapesti férfi jogtalanul kínált eladásra és bontásra egy régóta egy helyben parkoló kocsit. G. Béla 15 ezer forintért akart megválni az autótól.

Autófeltörőről tettek bejelentést

Január 2-án, szombaton, 20 óra tájékán érkezett bejelentés a 112 segélyhívó vonalán azzal kapcsolatban, hogy egy férfi feltört egy autót a 7. kerületben.

A 7. kerületben próbálkozott az elkövető

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Perceken belül helyszínre értek az egyenruhások

A budapesti rendőrök a bejelentést követően perceken belül kiértek a helyszínre, ahol el is fogták a lopással gyanúsítható férfit, akit könnyű volt azonosítaniuk, mivel az éppen a rendőrök elől próbált futva elmenekülni.

Ez is érdekelhet

15 ezerért árulta az autót

Az egyenruhások kiderítették, hogy a 33 éves budapesti férfinak az volt a terve, hogy magát tulajdonosnak kiadva eladja az utcán régóta álló autót 15 ezer forintért. A férfinak nem volt indítókulcsa a járműhöz, de ez nem is zavarta, nemes egyszerűséggel betörte a kocsi ablakát, hogy ki tudja nyitni az autó ajtaját.

Eljárás indult ellene

A budapesti nyomozók kihallgatták G. Bélát lopás vétségének a gyanúja miatt, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ez is érdekelhet

Nem csak G. Béla próbálkozott szokatlan lopással

Korábban a Kékvillogó is beszámolt róla, hogy egy kiskunhalasi tolvaj szinte bármit ellopott, ami a keze ügyébe került: kerti törpét, talicskát, világító rénszarvast is magával vitt a furcsa tolvaj.

Lopott bicikli és lopott fűnyíró?

Korábban, december 29-én történt egy másik csakugyan furcsa lopás, amelyről a Kékvillogó is írt: egy férfi egy lopott biciklire kötött egy lopott fűnyírót, és úgy próbált meg hazajutni. A rendőrök előállították a férfit.

Kiemelt kép: Rendőrségi fotó – Forrás: Police.hu