A dorogi nyomozóknak egy egy évvel ezelőtt kezdődő rongálás elkövetőjét sikerült azonosítani. A helyi lakost összesen 12 rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsították.

Kitartó munka

A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozóinak kitartó munkája során sikerült egy olyan elkövetőt azonosítani, aki – több mint egy éve – folyamatosan követett el bűncselekményeket a városban. A rendőrök újra és újra elővették az egyesített bűnügyeket, hogy a tettest kézre kerítsék. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy évvel ezelőtt kezdődött minden

A gyanú szerint 2020. július hónapban egy helyi mosoda ajtaját betörte, egy fagylaltozó falát spray-vel lefújta. Egy dorogi telephelyen már jóval nagyobb károkat is okozott a 30 éves férfi.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Videón az elfogás:

Több kamiont is megrongált

Szeptemberben több kamiont és vontatmányt is megrongált, a kár több millió forint lett. Még ebben a hónapban öt személygépkocsit megrongált, itt is több mint 1 millió forint lett a kárösszeg.

Az önkormányzat épületét sem kímélte

Ezen felül még a dorogi önkormányzat épületében okozott károkat, valamint gépjárművet és rakományt is megrongált. A férfi, végül az önkormányzatnak egy emailt küldött, aminek nem teljesítése esetén, további rongálásokat helyezett kilátásba.

FRISS!

Hatalmas károk

A gyanú szerint elsődlegesen több mint 9 millió 500 ezer forint kárt okozott a sértetteknek. A rendőrök végül 2021. szeptember 22-én gyanúsítottként kihallgatták Sz. Márkot, aki a bűncselekmények elkövetését beismerte.

Büntetőeljárás indult ellene

Ellene 1 rendbeli jelentős kárt okozó rongálás bűntett, 1 rendbeli nagyobb kárt okozó rongálás bűntett, 8 rendbeli kisebb kárt okozó rongálás vétség, 1 rendbeli szabálysértési értékhatárt meg nem haladó kárt okozó falfirka elhelyezésével elkövetett rongálás vétségének, és 1 rendbeli kényszerítés bűntettének elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Videorszélet – Forrás: police.hu