Vascsővel és kalapáccsal hadonászott egy zuglói iskola lépcsőjén egy zavart asszony, miközben a diákok a lépcsőn álltak. Az iskolaőr jelentette a rendőrségen az esetet.

Az iskolaőr hívta ki a zsarukat

A Budapesti Rendőr-főkapitány 14. kerületi Rendőrkapitányságára október 8-án 12 óra 32 perckor tett bejelentést egy zuglói szakközépiskola iskolaőre, hogy a tanintézménynél egy zavart nő zaklatta a diákokat. A rendőrök öt percen belül a helyszínre értek és elfogták a nőt.

Az iskolaőrtől kértek segítséget

A gyanú szerint az 58 éves budapesti Sz. Andrea zaklatta az iskola lépcsőjén várakozó diákokat, akik az iskolaőrtől kértek segítséget.

NE HAGYD KI! Megszólalt a 15 éves kecskeméti tinigengszter anyja: a fiát 27 bűncselekményért ültetik le, akár az apjával is összefuthat a börtönben

Vascsővel hadonászott

Az iskolaőr megpróbált beszélni az asszonnyal, aki ekkor előbb egy kalapácsot, majd egy vascsövet vett elő, amivel hadonászott.

Előállították a nőt

 Az iskolaőr elvette a nőtől az eszközöket, és átadta a 14. kerületi rendőrkapitányság munkatársainak, akik előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

Eljárás indul ellene

Az 58 éves asszony ellen felfegyverkezve elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett indult eljárás, elszámoltatása folyamatban van – olvasható a rendőrség honlapján.

Gyorsétterem wc-jében zaklatott

Idén januárban írtunk arról, hogy A Móricz Zsigmond körtér egyik gyorséttermének női vécéjében egy gátlástalan kukkoló riogatja a lányokat. A vendégek hiába tesznek panaszt a biztonsági őrnél, azt a választ kapják, hogy tudnak az esetekről.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Elképesztő titokról rántotta le a leplet a Viszkis – Ambrus Attilát így akarták lefülelni a zsaruk

Kiemelt kép: illusztráció