Megdézsmálta egy kaposvári pizzéria hűtőszekrényét egy fiatal lány. A tulajdonos adott egy esélyt az elkövetőnek: Facebook-posztban tette közzé, hogy ha két napon belül jelentkezik, „emberi módon elrendezik majd vele a dolgot”.

Lopás a teraszon

Vasárnap, az esti órákban egy fiatal lány a Pizza 67 étterem teraszán lévő hűtőkből több kilogramm alapanyagot lopott el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Látszik az arca

„A kamerafelvételeken tisztán látszik az arca, mégis szeretnénk vele emberi módon elrendezni ezt a dolgot” – olvasható a posztban.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Két napot vár a tulaj

A tulajdonos két napot vár arra, hogy jelentkezzen az éhes hölgy a pizzériában vagy a poszt alján megadott telefonszámon.

Ellenkező esetben feljelentést tesznek

Ha ez nem történik meg, a pizzéria rendőrségi feljelentést tesz és nyilvánosságra hozza, immár arcképpel együtt, a felvételeket.

Záróra után érkezett

Fotó: Pizza 67

Megtalálta a hűtőszekrényt

Fotó: Pizza 67

Mindent vitt, amit csak tudott

Fotó: Pizza 67

Jó az étvágya

A poszt alatt jó néhány hozzászólás megjelent. „Jó az étvágya a lánynak, ha körülbelül húsz kilogramm alapanyagot elvitt. Ha legközelebb le akar ülni, elviszi a padokat is?” – elmélkedett az egyik kommentelő.

A boltba is elmehetett volna

„A boltba is elmehetett volna plusz feltétet vásárolni a pizzájához” – tette hozzá egy másik internetező. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Pizza 67