Hatodszor is önkéntes keresésbe fog egy férfi, aki szeretné megtalálni Bozsik Máriát. Az inárcsi asszonyról hónapok óta nem tudnak semmit, két lánya várja haza.

Munkába indult, nem érkezett meg

A Kékvillogó.hu is megírta: az inárcsi édesanya, Bozsik Mária augusztus elsején tűnt el. A nő munkába indult hajnalban, de sem munkahelyére nem érkezett meg, sem a buszra nem szállt fel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Semmi köze az ügyhöz

A kétgyermekes édesanya kisebbik lányának édesapja nemrég szabadult a börtönből, de a férfi állítja, semmi köze a nő eltűnéséhez.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Önkéntes segítő

Kapás Attila, aki semmilyen kapcsolatban nem állt korábban a családdal, nagyon a szívén viseli az eltűnt Mária esetét, a férfi eddig már 5 alkalommal szervezett önkéntes keresést, most pedig a hatodikra készül.

Még egy esély!

„Még egy utolsó esély” – írta a férfi posztjában, amiben segítséget kér utolsó akciójához – írta meg a Ripost.

Tágabb körben folytatják

Eddig a nő lakhelyéhez közeli erdős részeket vizsgálta a rendőrség és az önkéntes keresők is ott kutakodtak, most azonban egy tágabb körben, egy nemzeti park területén folytatódhat a keresés.

Erdészeket, vadászokat, terepjárósokat is várnak

 „Most elmondom, kikre van szükség. Erdészekre, vadászokra, gyakorló nyomkövető kutyásokra, fémkeresősökre, túrázókra és minden olyan segíteni akaró emberre, akinek van terep tapasztalata. Nagyon jó lenne, ha lenne terepjárós segítség is. Szeretettel várom a régi csapattagokat és az újakat is. Mindenki az időjárásnak megfelelően öltözzön fel” – írta a férfi.

Szombaton találkoznak

A hatodik önkéntes kereső akció október 29-én, szombaton reggel 8 órakor indul, a résztvevők az inárcsi posta előtt találkoznak.

Hazavárják a lányai

Az asszonyt 14 és 22 éves lányai azóta is hazavárják. A lányok korábban elmondták, hogy édesanyjuk Budapestre, egy idősotthonban indult dolgozni, azonban este a szokásos időpontban nem érkezett haza.

Nem önszántából ment el

„Egyáltalán nem gondolom, hogy önszántából ment volna el. Mária nem volt ez a típus, a gyerekek nélkül nem ment volna sehova, ebben biztos vagyok” – mondta az asszony egyik szomszédja, aki úgy gondolja: valószínűleg bűncselekmény áll Mária eltűnése hátterében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: az eltűnt inárcsi asszony. Fotó: archív.