Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta 14 hónap után kiengedték a börtönből Fekete Dávidot, aki most házi őrizetbe került és GPS nyomkövetővel a lábán várja, hogy ítélet szülessen az ellene felhozott 320 millió forintos csalás, valamint sikkasztás vádjában. Az énekesnek most lehetősége nyílik ara is, hogy találkozhasson ikerfiaival, ám kérdés, hogy mit szól ehhez a gyerekek édesanyja?

Vádat emeltek

Az énekes ellen a napokban emeltek vádat, ahogyan azt portálunk is megírta a Megasztár egykori felfedezettje akár 15 évre is rácsok mögé kerülhet. Az ügyben pedig most újabb váratlan fordulat állt be, ugyanis Fekete Dávidot kiengedték a börtönből, persze nem végleg. A zenész háziőrizetbe került, azaz az otthonát csak külön engedéllyel hagyhatja el. Persze ez az énekesnek bizonyára jó hír, ám egykori párja, Regina nem repes az örömtől. A nő ennek kapcsán beszélt a reflektoronline.com– nak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Keveset nyilatkozott

Miután kirobbant a Fekete Dávid körüli botrány, a volt párja Regina csak néhány alkalommal nyilatkozott az ügy kapcsán. Az ikerfiúk, Máté és Ádin akkoriban még éppen csak egyévesek múltak, hirtelen pedig minden kapcsolatuk megszakadt a letartóztatásba kerülő édesapjukkal. Most azonban, a háziőrizet révén az énekes újra találkozhatna a gyermekekkel, Regina elmondása szerint azonban ő nagyon megijedt, amikor megtudta, Dávidod kiengedik.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

Kiengedik a börtönből Fekete Dávidot, a 100 milliós csalással vádolt énekes háziőrizetbe kerül

Megijedt

“Őszintén megmondom kicsit megijedtem, amikor megtudtam, hogy Dávidot kiengedték. Fogalmam sincs, hogy a gyerekeink szempontjából hogyan kezeljem ezt a helyzetet, hogy egy olyan emberrel kell találkozniuk, akit igazán nem is ismernek. Ez a gondolat számomra ijesztő.”

Nem boldog

“Tudom, hogy ez csúnyán hangzik, de amikor megtudtam, hogy bent marad a börtönben, akkor egy kicsit örült a lelkem, de most nem vagyok boldog” – árulta el a portálnak Fekete Dávid egykori felesége, aki arról is beszélt, miként zajlott az egyetlen videóhívás, ami az elmúlt időszakban létrejött a gyerekek és Dávid között.

Minden rendben volt

“Dávid anyukája azt mondta nekem, hogy minden rendben volt, a gyerekek „elvoltak”. Dávid örült, hogy látta őket, de a gyerekek a korukból adódóan nyilván nem fogták fel, mi történik, hiszen a találkozás nem személyes volt. Nem kérdeztem erről több részletet, mert általában felkavaró számomra minden, ami Dáviddal kapcsolatos,de mivel a gyermekeim apja, így sosem mondanám azt, hogy ne lássa őket” – mondta Regina, aki úgy véli, nem volt túl sok értelme a rendszeres videó kapcsolattartásnak, ugyanis az ikrek még most is nagyon kicsik, nem sokat fognak fel abból, ami történik.

Az ikrek számára Dávid egy idegen

Az édesanya elárulta, az ikrek számára sajnos Dávid jelenleg egy idegen, de mint mondja gyakran vesz elő régi képeket, abból az időből, amikor ők megszülettek és igyekszik nekik mesélni, megmutatja fotókon az apukájukat.

Próbál mindent megtenni

“Nem tudom, ez hosszú távon mennyit jelentett, de én próbáltam és próbálok mindent megtenni, hogy a gyerekek boldog kisgyerekként nőjenek fel. A jogerős ítéletben szabályozva van a kapcsolattartás, aminek természetesen maradéktalanul eleget fogok tenni, tehát Dávid több mint egy év után élőben találkozhat a gyerekeivel.” – árulta el Regina, majd hozzátette:

Szükségük lett volna az apjukra

“Ugyanakkor őszintén megmondom, hogy nagyon kevés esélyt látok arra, hogy Dávid a biológiai apaságon túl, igazi apjuk legyen a fiúknak. A gyermekvállalás felelősséggel jár és a gyerekeknek szükségük lett volna az apjukra. Szomorú vagyok, hogy ez nem így lett.” – zárta gondolatait az énekes volt felesége. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Fekete Dávid – Forrás: TV2