Idős nők nyakláncait tépte ki a gyanú szerint egy férfi, az angyalföldi rendőrök őrizetbe vették.

Nyomozás indult

A fővárosi rendőrök nyomozást indítottak három nyaklánckitépés ügyében, melyeket idén márciusban és júniusban követtek el Újlipótvárosban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Idős asszonyokat támadott meg

Az elkövető mindhárom alkalommal az éppen hazaérkező idős asszonyokat támadta meg a társasház lépcsőházában, vagy liftjében. Két idős asszony nyakláncát kitépte a nyakukból, majd a zsákmánnyal elfutott, a harmadik nőt azonban cselekménye közben meg is lökte.

FRISS!

Jobban örült volna, ha rácsok mögött marad: Megszólalt Fekete Dávid volt felesége miután az énekest kiengedték a börtönből

A piacon szemelte ki őket

A rendőrök a nyomozás során megállapították, hogy a három bűncselekményt ugyanaz a férfi követte el; kiderítették azt is, hogy a tettes áldozatait egy 13. kerületi piacon szemelte ki.

Videó is van róla:

Elfogták

A 13. Kerületi Rendőrkapitányság két körzeti megbízottja 2022. július 2-án 10 óra 15 perckor ellenőrizte a Lehel téri vásárcsarnokot, ahol felismerték és elfogták a bűncselekményekkel gyanúsítható 49 éves B. Zsoltot.

Ez is érdekelhet:

Apjuk kocsijával ment rabolni a budapesti testvérpár: egy nőt ököllel vágtak arcon, egy másik asszonynak kitépték a nyakából az aranyláncot

Őrizetbe vették

A férfit rablás és kétrendbeli lopás miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. ​A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu videorészlet