A rendőrök a lakosság segítségét kérik a gesztelyi körforgalomnál történt halálos közúti közlekedési baleset kapcsán.

Halálos baleset

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

FRISS!

Jobban örült volna, ha rácsok mögött marad: Megszólalt Fekete Dávid volt felesége miután az énekest kiengedték a börtönből

Két autó karambolozott

Az eljárás adatai alapján 2022. június 25-én 12 órakkor, a 37-es számú főútvonalon, a gesztelyi körforgalomnál két személygépkocsi karambolozott. A baleset következtében az egyik autó felborult, majd kiégett, amiben egy férfi, és egy kiskutya vesztette az életét.

Helyszíni felvétel:

Szemtanúkat keresnek

A közlekedési baleset bekövetkezése előtt az adott útszakaszon több jármű közlekedett, akik esetlegesen láthatták a frontális ütközés körülményeit.

Fotó a helyszínről:

Ez is érdekelhet:

A piacon szúrta ki áldozatait: idős nőket támadott meg és tépte le a nyakláncaikat ez a 49 éves férfi

Ezt kéri a rendőrség

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a bejelentők rendelkezésére áll a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó száma. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép és belső képek: police.hu