Tanítani ment volna, ám elvesztette uralmát az autója felett és lesodródott az útról. A balesetnek tragikus végkimenetele lett.

Kinga autója fának csapódott

A 24 éves, NB I-es röplabdázó, Kinga a közelmúltban költözött össze a párjával. Az ő kocsijával indult órát tartani. Sietett, ám lesodródott az útról, és miután egy fának csapódott, életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A nővére teljesen összezuhant lelkileg

“Sosem gondoltam, hogy ilyen valaha meg fog történni” – nyilatkozta a TV2 számára az áldozat nővére. Tóth Szandy, aki a csatorna Money or Love című műsorával vált ismertté elmondta, azt hitte, testvére mindig ott lesz mellette, és majd akkor is számíthat rá, amikor a szülei már nem élnek. Nem tudta leplezni a fájdalmát, nyilatkozata során kicsordult a könnye is.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez okozhatta a balesetet

Az úttest csúszós, vizes volt. A kocsi lesodródhatott az útról, és nagy erővel a fának csapódott, a beszámolók szerint nagy sebességnél történt a baleset. Szinte felcsavarodott a fára a jármű, nem volt esélye a lánynak, hogy túlélje a balesetet.

Ezek is érdekelhetnek!

A nyáron diplomázott

Kinga a Nyíregyházi Egyetemen éppen az idén diplomázott. Testnevelés és történelem szakon végzett. Tanított, éppen az órájára igyekezett, amikor megtörtént a baj.

Késésben volt

Tóth Szandy elmondta, húga késésben volt, 10 órakor kezdődött volna az az óra, amit Kingának kellett volna megtartania. Erre azonban már soha nem ért oda. NB I-es röplabdázó volt, 18 éves korában igazolta le az Eötvös DSE csapata. A strandröplabdában is sikeres volt, sőt, még tréneri feladatokat is vállalt.

Januárban lett volna az eljegyzés

Jövő év elején Mexikóba utaztak volna a párjával. Ott kérte volna meg a szerelme a kezét, ezt Kinga nővére, Szandy csak utólag tudta meg. A család úgy döntött, elutazik a januári nyaralásra, Kinga élettársa pedig az óceánba fogja dobni a párja emlékére.

A sajtóból értesültek arról, mi történt

Korábban Tóth Szandy elmondta, nem hivatalos úton értesültek a tragédia részleteiről. Arról, hogy mi történt pontosan Kingával, a sajtóból értesültek. Számos sajtótermék beszámolt a balesetről.

Nővére azt hitte, ott lehet majd az esküvőjén

Szandy elmondta, mindig is azt hitte, hogy kettejük közül a húga megy majd előbb férjhez. A Ripost számára elmondta, úgy gondolta, ott állhat mellette majd az esküvőjén büszke nővérként. Hozzátette, imádta a családját Kinga és azt, amit csinált, az élete volt a röplabda.

Így őrzik meg Kinga emlékét

A család úgy döntött, nem hagyják magára Kingát. Éppen ezért elbúcsúztatását követően megőrzik a hamvait. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a balesetet szenvedett jármű – Forrás: Hajdúszoboszlói Katasztrófavédelmi Örs.