Amint arról beszámoltunk, a monori vasútállomás WC-jében elégítette ki nemi vágyait két férfi egy nőn. Az áldozat egy számára ismeretlen helyen ébredt, miután rájött, hogy mit tettek vele, ezután tett feljelentést. A két feltételezett elkövetőt elfogták.

Nyomozni kezdtek

A lány telefonja, ékszerei, pénze eltűnt, testét véraláfutások borították. A segélyhívás után beindult a gépezet, a monori rendőrök minden lehetséges módszerrel igyekeztek az elkövetés időpontjáról, helyszínéről, valamint az akkor még név és arc nélküli támadókról minél több információt megtudni.

A vasútállomáson történt

Rövid idő alatt kiderítették, az erőszak előző este a monori vasútállomás mellékhelyiségében történt, a helyszínen és a környékén nyomrögzítés, adatgyűjtés kezdődött.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Elfogták a 2 férfit

Kérdezősködtek, felvételeket elemeztek, néhány órával később pedig már célirányosan, két névvel a zsebükben indultak két helyi címre. A 31 éves K. Lajost, valamint a 26 éves K. Lajost elfogták, majd bilincselve előállították.  A 24.hu most azt írja, a két férfit letartóztatták.

Egy hónapig lesznek rács mögött

Nisóczi József Levente, a Pest Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatban azt mondta, hogy a nyomozási bíró az ügyészi indítvánnyal egyezően, bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt rendelte el a két férfi egy hónapos letartóztatását.

Csak az egyik tett vallomást

A rendőrség korábban azt közölte, hogy a bűncselekménnyel gyanúsított 31 és 26 éves férfi közül csak a fiatalabbik tett vallomást a gyanúsítotti kihallgatása során. Részben beismerte a bűnösségét, és azt állította, hogy a fiatal nő beleegyezésével történt a dolog. Az ügyész most újabb részleteket osztott a bűncselekménnyel kapcsolatban.

Követni kezdte a lányt

Az elkövetők úgy szúrták ki a lányt, hogy a telefonjával fizetett. Ezt követően követni kezdték az ittas lányt, aki bement a vasútállomás mosdójába. Az egyik férfi utána ment, majd kielégítette a nemi vágyait. az öntudatlan állapotban lévő bódult lányon.

Kirabolták

Amikor kijött, akkor bement a másik férfi is, és ő is ugyanazt csinálta a lánnyal, majd elvették tőle az ékszereit, telefonját és a nála lévő pár ezer forintot.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: ebben a mellékhelyiségben történt a bűncsleekmény – Forrás: police.hu