A monori vasútállomás WC-jében elégítette ki nemi vágyait két férfi egy nőn. Az áldozat egy számára ismeretlen helyen ébredt, miután rájött, hogy mit tettek vele, ezután tett feljelentést. A két feltételezett elkövetőt elfogták.

Ismeretlen helyen ébredt

Az áldozat 2023. december 17-én reggel egy számára ismeretlen helyen ébredt. Telefonja, ékszerei, pénze eltűnt, testét véraláfutások borították. A segélyhívás után beindult a gépezet, a monori rendőrök minden lehetséges módszerrel igyekeztek az elkövetés időpontjáról, helyszínéről, valamint az akkor még név és arc nélküli támadókról minél több információt megtudni.

A vasútállomáson történt

Rövid idő alatt kiderítették, az erőszak előző este a monori vasútállomás mellékhelyiségében történt, a helyszínen és a környékén nyomrögzítés, adatgyűjtés kezdődött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elfogták a 2 férfit

Kérdezősködtek, felvételeket elemeztek, néhány órával később pedig már célirányosan, két névvel a zsebükben indultak két helyi címre. A 31 éves K. Lajost, valamint a 26 éves K. Lajost elfogták, majd bilincselve előállították. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Eljárás indult

Előbbi nem vallott, utóbbi részben beismerő vallomást tett, ám állította, az áldozat beleegyezésével történt, ami történt. Mindkét férfi ellen kifosztás és erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vételük mellett – indított eljárást a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, egyben kezdeményezik letartóztatásukat.

Itt történt a bűncselekmény

Kiemelt kép: monori vasútállomás – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu