Borzasztó tragédia történt hétfő délután a 11. kerületi, Budaörsi útnál lévő vasúti síneken. A a Déli pályaudvar felé közlekedő vonat elgázolt egy 18 éves fiatal lányt, aki szándékosan sétálhatott a síneken. Tegnap 3 ember döntött úgy, hogy véget vet az életének, mielőtt a vonat alá lépett.

Gázolt a vonat

A Dunaújvárosból hétfő délután, 15:32-kor a Déli pályaudvarra elindult S42-es vonat Kelenföld és a Déli pályaudvar között elütött egy embert. A helyszínelés végéig –várhatóan a kora esti órákban- ezen a szakaszon csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok – írta hétfő délután a MÁV. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy kulcstartó maradt

A helyszínelés végén a síneken már csak a 18 éves Klaudia egyetlen személyes tárgya, egy kulcstartó árulkodik arról, hogy néhány órája a síneken felfoghatatlan tragédia történt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Szándékosan léphetett a sínekre

A Budaörsi utat egy keskeny, fás szakasz választja el a dombra emelt vasúti sínektől, ám a gyalogosoknak néhány méterrel feljebb ki van alakítva egy átkelőhely, amin megfelelő körültekintés után, biztonságosan átkelhetnek a síneken. Ám Klaudia mégsem így tett.

Készülhetett az öngyilkosságra

Ő úgy döntött, hogy a fák között átvágva rálép a sínekre, majd azon sétál tovább. Így feltételezhető, hogy készülhetett az öngyilkosságra. Esélye sem volt elkerülni a vonatot, ugyanis az mögötte tűnt fel, majd halálra gázolta őt.

Megszólalt a rendőrség

„A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. december 18-án 17 óra 06 perc körül a 11. kerület Budaörsi út 56. szám előtt, a nyílt vasúti pályán a Dunaújváros felől a Déli pályaudvar irányába tartó személyvonat elütött egy 18 éves nőt. A nő a helyszínen életét vesztette. Idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel, a körülményeket a BRFK vizsgálja” – írta a BRFK a Metropolnak.

Vecsésnél is gázolt a vonat

Szintén hétfőn, a Nyugati pályaudvarról 13:20-kor Nyíregyháza elindult Nyírség InterCity (IC 614) Vecsés-Kertekalja után elgázolt egy embert. A baleset miatt Vecsés és Üllő között csak egy vágányon közlekedtek a vonatok.

Kőbányánál is gázolt a vonat

Hétfő este, Monorról a Nyugati pályaudvarra 21:36-kor elindult S50-es személyvonat (2781) Kőbánya-Kispestnél elgázolt egy embert. A helyszínelés ideje alatt a vonatok Kőbánya-Kispest és Pestszentlőrinc között csak az egyik vágányon közlekedtek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mindig van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kiemelt kép: illusztráció