Megalázta, szüleiket szapulta és nyújtófával verte a felügyeletére bízott 4 és 10 év közötti kisgyermekeket egy 59 éves nógrádi nő. A gyerekek folyamatosan éheztek, akkor is megverték őket, amikor a hűtőből ételt akartak kivenni.

Borzasztóan bánt a gyerekekkel

A nő 2014-től saját házában nevelt egy akkor 2 éves kislányt, majd 2017-ben további gyerekek kerültek hozzá, egy 4, egy 5 és egy 11 éves kisfiú. Az asszony rendszeresen kiabált a gyerekekkel, trágár kifejezésekkel illette őket, és megalázó kifejezéseket használva, becsmérlő módon beszélt előttük a szüleikről.

Verte a gyerekeket

Puszta kézzel verte a legidősebb fiút, de olyan is előfordult, hogy mankóval vágta fejbe vagy mellkason. A négyéves gyermeket pedig lökdöste, és a fejét ütlegelte, mert nem fogadott szót neki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Éheztek a gyerekek

A kislány 9 éves volt, amikor a nevelőanyja megtépte a haját, amikor meglátta, hogy benyúl a hűtőbe, hogy egyen valamit. A nő még ugyanaz nap, szitkozódva ütötte-verte a még mindig éhes gyermeket.

Nyújtófával is bántalmazott

Az asszony az egyik kisfiút is többször is bántalmazta tavaly év elején. Nyújtófával ütött a 10 éves gyerek fejére és lábára, máskor pedig akkorát vágott rá a ruhaakasztóval, hogy a gyereknek vérezni kezdett az orra. A gyerekek a bántalmazások következtében nem szenvedtek súlyos sérülést.

Bíróság elé áll

A Pásztói Járási Ügyészség négy rendbeli kiskorú veszélyeztetése és akaratnyilvánításra képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt állítja bíróság elé az asszonyt.

Felfüggesztett börtönt kértek rá

Az asszony sorozatosan és súlyosan megszegte a feladatából eredő kötelezettségeit a felügyeletére bízott gyerekek esetében. Az ügyészség két év felfüggesztettet kért rá, azzal, hogy tiltsák el a nevelőszülői feladatok ellátásától, és kötelezzék a 364 ezer 500 forintos bűnügyi költség megfizetésére is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció