Drámai baleset történt Pilisvörösváron. Rosszul lett egy Skoda sofőrje, letért az útról és kidöntött egy oszlopot. Sokan próbáltak segíteni a sofőrnek, heroikus küzdelem indult az életéért. Fotók a cikkünk alján.

Vezetés közben lett rosszul

Rosszul lett egy sofőr vezetés közben Piliscsabán. A helyi önkéntes tűzoltó egyesület 16:52-kor kapta a riasztást, hogy baj van. A mentősökkel egyidőben a helyszínre érve azonnal észlelték a bevatkozók, hogy a sofőr rosszul van. 

Újraélesztés az utcán

“Rajunk a mentős bajtársak utasításai alapján a személyt a földre fektették a kocsiból kivéve és azonnal megkezdték az újjáélesztést mivel már nem volt pulzusa. Sajnos közel egy órás küzdelem után sem sikerült az életét megmenteni. “ – írják a Pilisvörösvár Önkéntes Tűzoltó Egyesület közösségi oldalán.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Törmelék a helyszínen

A tűzoltók egy része a mentés közben áramtalanította a gépjárművet majd a fővárosi egységgel közösen eltakarították a törmelékeket a járdáról és az útról. A beavatkozás ideje alatt félpályán illetve terelve haladt a forgalom a 10-es úton

A helyi OTP előtt történt

Kidőltek az oszlopok

Sokan próbáltak segíteni

Fotók: Facebook/Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület