Elfogták Cs. Zoltánt, aki a hajánál fogva akart kocsijába rángatni egy tinilányt vasárnap dél körül Alsónémediben, a Fő úton. A lány szakítani akart vele, ezért lett dühös a férfit.

Hajánál fogva rángatta

Amint arról beszámoltunk, A 27 éves dunakeszi férfi 2023. december 17-én 12 óra körül Alsónémediben, a Fő úton keveredett szóváltásba egy fiatal lánnyal. Megütötte, majd a hajánál fogva egy, a közelben lévő, PAFXZ97E német rendszámú kocsihoz vonszolta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sikerült elszöknie

Ezután megpróbálta beültetni. A dulakodás közben a lánynak sikerült kiszabadulnia a fogásból, egy közeli pékségbe menekült, és ott kért segítséget, miközben támadója elhajtott a helyszínről.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Szakítani akart vele a lány

A rendőrök ezután körözték a férfit, a lakosság segítségét is kérték. kedd délután kapták el a rejtekhelyén. Közben az is kiderült, hogy a 27 éves dunakeszi férfi együtt volt a lánnyal, aki viszont szakítani akart vele.

A pékségben kért segítséget

A férfi emiatt lett dühös, megütötte és a hajánál fogva az autójához rángatta a kamaszt. Amikor be akarta tuszkolni a kocsiba, a lány kiszabadult a szorításából és egy közeli pékségbe futott segítségért.

Öt éve is körözték

Cs. Zoltán büntetett előéletű volt, öt éve is körözték, mert leszedte a nyomkövetőt a lábáról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: police.hu