A hűtő-, klíma- és hőszivattyú berendezés-szerelő képzés azon képzés, amelyet egyre többen választanak. Ennek egyszerű magyarázata van: a képzést elvégzők államilag elismert tanúsítványt kapnak a kezükbe, amivel jól érvényesülhetnek.

A hűtő-, klíma- és hőszivattyú berendezés-szerelő képzés 

A Gyémánthegy képzései között a hűtő-, klíma- és hőszivattyú berendezés-szerelő képzést is megtalálhatod. A képzés elvégzése után teljes körű klíma- és hőszivattyú-szerelést végezhetsz. Nemcsak lakossági kiszolgálást tudsz majd ellátni, hanem a nagyteljesítményű ipari légtechnikai, klíma- és hőszivattyú-berendezések kiépítését, szerelését, karbantartását is korlátozások nélkül végezheted.

Miért van ennek a szakmának nagy jövője? Azért, mert a XXI. század egyik legnagyobb problémájának a globális felmelegedést tartják, melyben óriási szerepe lehet a keletkező CO2 kibocsátásnak. A hűtő-, klíma- és hőszivattyú berendezés-szerelő az a személy, aki a legmodernebb berendezések telepítésével jelentős mértékben csökkentheti a károsanyag kibocsátást.

A hűtő-, klíma- és hőszivattyú berendezés-szerelő feladatai

A képzés elvégzése után a következő feladatokat láthatod el:

  • Hőszivattyú rendszereket és berendezéseket szerelhetsz, javíthatsz, elvégezheted a karbantartási, beüzemelési és beszabályozási feladatait.
  • Légtechnikai berendezéseket, hűtő- és klímaberendezéseket szerelhetsz, javíthatsz és karbantartási feladatokat láthatsz el.
  • Dokumentálhatod a beüzemelés során mért adatokat.
  • Elvégezheted a tevékenységgel kapcsolatos adminisztrációs munkákat.
  • Alkalmazhatod a készülékek szerelési, beépítési és üzembehelyezési előírásait.
  • Járatos leszel a légtechnika, a hűtőtechnikai rendszerek, az elektrotechnika és az irányítástechnika területén.

Évek óta a szakmában dolgozol csak nincs róla végzettséget igazoló tanúsítvány a kezedben?

Akkor itt az ideje, hogy ezen változtass és előrébb lépj! Amennyiben te is szeretnél egy államilag elismert dokumentumot a szaktudásod igazolásaként, akkor a Gyémánthegynél kiváló lehetőséget kínálnak a számodra.

Egy előzetes tudásmérésen számot adhatsz a szakmai tudásodról, annak a megfelelő teljesítésével pedig jelentősen csökkentheted a képzési óraszámot. Miért jó ez? Mert így évek helyett néhány hónap alatt teljesítheted a hűtő-, klíma- és hőszivattyú berendezés-szerelő képzést. A képző intézményben a záróvizsgára való felkészülés ideje alatt minden segítséget és szakmai tananyagot biztosítanak, támogatva ezzel az egyéni felkészülési időt.

Ha azt tervezed, hogy a közeljövőben egyéni vállalkozóként ebben a szakmában tevékenykednél, akkor érdemes a képzést minél hamarabb elkezdened. A jogszabályok szerint ugyanis 2023. december 31. után vállalkozóként ezt a tevékenységet csak az államilag elismert tanúsítvánnyal végezheted.

Jelentkezz most és szerezz egy olyan szakmai képesítést, amivel biztos jövőt építhetsz!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: gyemanthegy.eu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.